Feilloze wifi voor de Corbie Hotel gasten dankzij Ruckus & VanRoey.be

Corbie Hotel roepte de expertise van VanRoey.be in om hun ganse bekabelde en draadloze netwerk te optimaliseren en kwaliteitvolle wifi te kunnen aanbieden.

In 2004 namen Jan Baptist en zuster Pauline het management over van hun vader. Jan Baptist ging het hotel in Mol runnen. Paulien dat van Geel. Een professionele aanpak gecombineerd met de warmte van een familiebedrijf blijkt duidelijk een succes. Het vierde hotel langs de ring in Lommel Ring werd nog maar net officieel geopend, of er volgde al een aankondiging voor een vijfde in Geel. Jan Baptist licht het concept toe: “Door onze ruime hotelkamers en bemeubelde appartementen trekken we voornamelijk het professionele publiek aan. Maar ook particuliere klanten die voor langere periode een overnachting zoeken weten ons te vinden.”

“Het gratis aanbieden van een kwaliteitsvol wifi-signaal wordt hierbij vandaag de dag als evident beschouwd” gaat Jan Baptist verder.” Nog niet zo heel lang geleden was dit een betalende service. Eerst met een vaste computer in de lobby. Nadien een bekabelde aansluiting op de kamer. Maar door de toenemende populariteit van smartphones en tablets volstond ook dit niet meer.” Na enkele jaren gewerkt te hebben met een lokale aanbieder, werd de expertise van VanRoey.be ingeroepen om het ganse bekabelde en draadloze netwerk te optimaliseren.

“Vanaf het begin van de samenwerking kon ik de professionele aanpak van VanRoey.be ervaren. Alvorens een offerte te sturen, werd er eerst een uitgebreide on-site wifi-analyse uitgevoerd. En dit voor de 3 hotels. De uiteindelijke keuze voor VanRoey.be is gebaseerd op 3 belangrijke pijlers: prijs, reputatie en betrouwbaarheid.”

Om er voor te zorgen dat ook op piekmomenten het draadloze netwerk overeind blijft, werd er gekozen voor de producten van Ruckus Networks.

Jan Baptist blikt tevreden terug: “Als hotelmanager doe je er alles aan om het verblijf van uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Je wil niet dat hun tevredenheid beïnvloed wordt door de kwaliteit van het wifi-netwerk. En anderzijds was toch ook security een belangrijk aspect. Om onze eigen data te beschermen, kozen we voor een volledig afgescheiden netwerk waarop onze bezoekers kunnen surfen. Want het signaal stopt nu eenmaal niet aan de deur.”

Over Corbie Hotel

Al bijna 25 jaar heeft Groep Corbie Hotel als missie het verblijf van haar gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Haar uitstekende dienstverlening en sterke aanwezigheid in de Antwerpse Kempen, maakt van Corbie Hotel een gerenommeerde waarde in de sector. Op vier locaties (Geel, Mol, Lommel en Lommel Ring) biedt de groep ruime, moderne hotelkamers en bemeubelde appartementen aan. Jan Baptist Koch, zaakvoerder van de hotels in Mol en Lommel zag de nood van een feilloze wifi-verbinding groeien en deed daarom beroep op de expertise van VanRoey.be om dit te realiseren.

“Het gratis aanbieden van een kwaliteitsvolle wifi wordt vandaag de dag als evident beschouwd.”
Jan Baptist Koch
Zaakvoerder Corbie Hotels Mol & Lommel
Jan Baptist Koch Corbie Hotels

Wil je net als Jan Baptist Koch van Corbie Hotel samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ook interessant:

Onze Oplossingen

ESG