Header Image overlay
Logo Renotec | VanRoey.be

HP ProBooks zorgen voor zekerheid bij Renotec

De samenwerking tussen Renotec en VanRoey.be is er één die al jarenlang loopt. Met de HP ProBooks kiest Renotec prijsbewust voor toestellen die ruimschoots voldoen aan de huidige vereisten.
Logo Renotec | VanRoey.be

HP ProBooks: prijsbewuste prestaties

De samenwerking tussen Renotec en VanRoey.be is er één die al jarenlang loopt. De voorziening van clients voor alle medewerkers is opgenomen in een raamcontract. Met de HP ProBooks kiest Renotec prijsbewust voor toestellen die ruimschoots voldoen aan de huidige vereisten.

 

HP Probook Guy De Knaep, IT Manager Renotec: “De HP ProBooks leveren heel sterke prestaties voor hun prijs. Je krijgt veel computer voor je geld. Een krachtige i5 processor, SSD, 8GB werkgeheugen én een Windows 10 Pro! Alle ProBook-gebruikers bij Renotec zijn er zeer tevreden over. Ik denk niet dat er prijs/kwaliteit betere clients op de markt zijn momenteel.

Het zijn inderdaad erg populaire mainstream business modellen. Niet bedoeld voor de hele zware applicaties zoals productontwikkelaars, onderzoekers en creatievelingen die nodig hebben, maar wel ideaal voor dagelijks administratief en zakelijk gebruik. Net zoals de arbeiders op de vele werven over de gepaste gereedschappen beschikken, hebben de bedienden met hun HP ProBooks de juiste tool in handen. Een laptop die vlot en feilloos doet wat ervan verwacht wordt.

Ontzorging via VanRoey.be

De populariteit van de HP ProBooks is meteen ook een belangrijk aandachtspunt. Levertermijnen kunnen aardig oplopen, zeker in tijden van pandemie en verstoorde containertransporten. Maar daar past VanRoey.be een mouw aan!

Joris Dockx, Sales Specialist Modern Workplace: “Clients zijn een commodity voor onze klanten. Hun medewerkers moeten er ten allen tijde over kunnen beschikken. Renotec voorziet daarom intern een kleine buffer van een aantal toestellen en wij doen hetzelfde op onze beurt. Toen ik de levertermijnen begin dit jaar zag oplopen tot 2-3 maanden, heb ik Guy gecontacteerd om hun behoeften op de iets langere termijn beter in te kunnen schatten. Daar spelen we proactief op in.

HP Amplify Power Services Partner | VanRoey.beHet HP ProBook gamma bevat uiteraard verschillende toestellen met uiteenlopende specificaties. Welke er precies nodig zijn, wordt in samenspraak bepaald. Guy De Knaep: “Joris kent Renotec en onze noden ondertussen. Hij maakt jaarlijks een goed voorstel dat daaraan voldoet. Als onze eigen interne buffervoorraad uitgeput is, laten we de toestellen die bij VanRoey.be voor ons klaarstaan uitleveren. Een image is al geïnstalleerd en onze medewerkers kunnen er vrijwel meteen mee aan de slag.

We hebben een goed partnerschap met VanRoey.be en zijn daardoor volledig ontzorgd. Dat VanRoey.be Amplify Power Partner van HP is, vormt een extra troef als het op service en een goede prijs aankomt.

Over Renotec

Renotec restaureert en renoveert gebouwen, monumenten en kunstwerken. Dat doen ze met ambachtelijke kennis en innovatieve technieken. Alle medewerkers zijn gespecialiseerde vakmensen. Hun talent, veiligheid en welzijn zijn de bouwstenen van elk project.

730 medewerkers, 110 projectleiders, 30 jaar ervaring, … De cijfers liegen er niet om. Renotec Group is een grote onderneming met een indrukwekkend projectenportfolio. Altijd en overal kiest Renotec voor kwaliteit.

“Alle ProBook-gebruikers bij Renotec zijn er zeer tevreden over. Ik denk niet dat er prijs/kwaliteit betere clients op de markt zijn momenteel.”
Guy De Knaep
IT Manager bij Renotec
Guy De Knaep - Renotec | VanRoey.be

Wil je net als Guy De Knaep van Renotec samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!