Overlay | VanRoey.be
Pythagoras Logo | VanRoey.be

HP Workstations laten Pythagoras mobiel CAD ontwerpen

In haar zoektocht naar workstations met een hoge performantie, klopte Pythagoras aan bij VanRoey.be en HP.
Pythagoras Logo | VanRoey.be

Herbekijk het interview op Kanaal Z.

Over Pythagoras

Pythagoras is een bedrijf uit Turnhout met als hoofdactiviteit de ontwikkeling en verkoop van computer-aided designs en geografische informatiesystemen voor landmeters, studiebureaus, bouw- en nutsbedrijven en de openbare sector. Pythagoras is een wereldspeler. Het bedrijf telt meer dan twintig verdelers over de vijf continenten.

“De performantie van mobiele workstations is cruciaal. Onze klanten leveren vaak grote bestanden aan die direct ingelezen moeten worden. Dankzij de mobiliteit en de performantie van HP is dit mogelijk. Het opladen van bestanden gaat zeer snel, waardoor ook Pythagoras goed naar voorkomt.”
Jan Van Looy
CEO & Sales Manager Pythagoras
Jan Van Looy

Ook interessant:

Cloud, on-premise? Of gewoon hybride. Van WiFi tot datacenter, binnen één of meerdere vestigingen, we doen het allemaal!
De eerste school zonder krijtbord, met alleen maar interactieve touchscreens, overal draadloos internet en oplaadpunten voor laptops en tablets. Om dit technologisch hoogstandje te realiseren, rekende Willy Brion, directeur van het Sint-Claracollege in Arendonk, op de expertise en ervaring van VanRoey.be.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen