Header Image overlay

Vanreusel Snacks vereenvoudigt back-ups in de Cloud

Het Belgische frituursnacksbedrijf vereenvoudigt back-ups in de Cloud met Azure Backup met snel en eenvoudig herstel.

Paul-Emmanuel Vanreusel, CEO Vanreusel Snacks vertelt: “Daar VanRoey.be reeds jarenlang onze vertrouwde ICT-partner is, kent het bedrijf onze IT-infrastructuur door en door. Als trusted advisor voor al onze ICT vraagstukken ondersteunen ze de groei van Vanreusel Snacks met hun kennis en ervaring.

Begin 2013 hebben we werk gemaakt van de noodzakelijke investering in een centrale server voor onze vestiging te Hongarije. Daarnaast dienden we ook een volwaardig voorstel te krijgen om al deze data uit Hongarije te back-uppen. Zelf waren we absoluut geen voorstander om met tapeback-up te werken en VanRoey.be bracht het idee aan om via hun back-up oplossing, Azure Backup, een online, offsite back-up oplossing te werken. We kregen een volwaardige back-upapplicatie waarbij de gegevens veilig in een datacenter worden bewaard.

De installatie werd opgezet in test en na een maand geëvalueerd. Al snel waren we overtuigd van deze keuze: Het is een volwaardige vervanger van een klassieke back-up naar tape waardoor we eindelijk verlost zijn van het manueel wisselen van tapes.

Een back-up én herstel in enkele muisklikken gebeurd vanop elke locatie

Mooi meegenomen is dat onze gegevens versleuteld geback-upt worden en in Azure gededupliceerd en gecomprimeerd. Dat laatste zorgt er ook voor dat ons maandelijkse kost onder controle blijft.

Het voornaamste is dat we een stuk gemoedsrust kopen. We hoeven niet langer wakker te liggen van het wisselen van tapes en het correct bewaren ervan… Azure Cloud Backup doet dit allemaal automatisch voor ons. Voor ons is het ook een bewijs dat VanRoey.be ook als cloudprovider de juiste weg is ingeslagen.

Dankzij een nauwe samenwerking met de Accountmanager en Projectleider verliepen communicatie en opzet zeer vlot. In het project implementatie plan werd een stappenplan opgenomen voor zowel de installatie van de server in Hongarije alsook de opzet van de back-up.”

Over Vanreusel Snacks

Vanreusel Snacks is een Belgisch familiebedrijf, opgericht door Paul Vanreusel in 1953. Het bedrijf vond zijn oorsprong in het bereiden van ambachtelijke charcuterie en is langzaam overgeschakeld naar diepgevroren snacks. Het productgamma werd dan ook zeer uitgebreid met de huidige “klassiekers” zoals oa. de cervela’s, frikandellen, hamburgers en gehaktballen. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider als snackfabrikant.

“Het is een volwaardige vervanger van een klassieke back-up naar tape waardoor we eindelijk verlost zijn van het manueel wisselen van tapes”
Paul-Emmanuel Vanreusel
CEO Vanreusel Snacks
Paul-Emmanuel Vanreusel, CEO Vanreusel Snacks

Wil je net als Paul-Emmanuel Vanreusel van Vanreusel Snacks samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!