Header Image overlay

Etion bekroont VanRoey als De Kempenaar 2023

26/10/23, Kasterlee. Vanavond werd de ETION Kempenaar 2023 bekendgemaakt. Jaarlijks wordt deze award uitgereikt aan een bedrijf dat de Kempen op een duurzame manier op de kaart zet.

De Kempenaar 2023 Award VanRoey Het spande tussen ons, FRAKO en Plantrent Group. Maar uiteindelijk kwam VanRoey als definitieve winnaar uit de bus. Pat Van Roey, General Manager, mocht de gegeerde trofee in ontvangst nemen van Ben Ooms, zaakvoerder van Ooms Woonrealisaties en winnaar van vorig jaar.

  • Ondernemen op een waardengerichte manier;
  • Oog voor succes op lange termijn;
  • Focus op duurzame groei;
  • En aandacht voor medewerkers en omgeving.

Greet Havermans “Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die ETION zocht in ‘de Kempenaar’. Al meer dan 30 jaar is VanRoey een organisatie in hartje Kempen (aan de Kempenlaan – Gevestigd in de Kempus) met een sterke focus op waardengericht ondernemen. Jullie staan klaar om bedrijven in allerlei sectoren, overheden en scholen te begeleiden in hun digitale transformatie, zodat deze zich kunnen focussen op hun corebusiness en hun groeistrategie verwezenlijken.” Dat schrijft Greet Havermans, Community-bouwer bij Etion.

“Jullie realiseren hiermee verschillende ambities: de meest aantrekkelijke werkplek van België aanbieden, een ontmoetingsplaats voor Kempische bedrijven realiseren en een locatie uitbouwen waar mensen hun ‘innerlijke motor’ kunnen aanzwengelen dankzij de circulaire keuken in het ‘Roeftop’-restaurant.”

Pat Van Roey: “Het hele team mag meegenieten”

Patrick Van Roey “Uiteraard hoopten we om te winnen, maar we hadden het niet verwacht. Tijdens de vorige edities was het immers niet altijd het grootste bedrijf dat won. Ook Frako en Plantrent konden een ijzersterk verhaal voorleggen.

Wat maakt van ons een echte Kempenaar? We zijn harde werkers met een grote portie doorzettingsvermogen. We werken niet in kleine kantoortjes, maar allemaal samen in één grote ruimte. Iedereen is heel aanspreekbaar en we rekenen op de kennis en de inspiratie van al onze medewerkers. We willen blijven groeien, want nieuwe medewerkers brengen nieuwe kennis mee en alleen zo kunnen we toonaangevend zijn en blijven.

Deze trofee krijgt een ereplaats aan het onthaal in onze Kempus. Zo kan het hele team meegenieten.”

Meteen na de overhandiging gaf Pat ook een interview met Kanaal Z:

Hoe verliep ons traject tot De Kempenaar 2023?

Deze prijs is bedoeld om een Kempense onderneming te eren die zich op de kaart zet met focus op duurzame groei en aandacht voor zowel medewerkers als omgeving.

Organisaties kunnen niet zomaar deelnemen aan ‘De Kempenaar’. Het is een wedstrijd waar je in eerste instantie moet worden voorgedragen en/of toegelaten (want je kan jezelf ook inschrijven). Niemand minder dan Patrick Steenssens, SVP Benelux bij TD SYNNEX, bleek ons bij de organisatie van Etion als kandidaat voorgesteld te hebben. Waarvoor veel dank!

Vervolgens mochten Pat Van Roey (General Manager) en Karin Versmissen (Integratie & Directiecoördinator) onze organisatie verdedigen voor een jury. Dit ging door bij Orakel, toonbeeld van duurzaamheid, innovatie en deugdelijk bestuur. Er was dan ook veel nieuws te vertellen over het afgelopen jaar, denk aan de realisatie van onze nieuwbouw Kempus en de fusie met EuroSys

Stemronde

Een onafhankelijke jury selecteerde uit alle kandidaat-bedrijven deze 3 finalisten die op 26 oktober kans maakten:

  • Frako, dat vanuit de eigen vestigingen in Weelde, Zoersel en Gent particulieren, bedrijven en interieurarchitecten ontvangt om vanuit hun knowhow een mooi totaalproject te ontwerpen.
  • Plantrent Group, (ont)zorgt voor vergroening binnen de kantoormuren. Klanten kiezen samen met de experts zelf hun planten en plantenbakken uit. Door het aanbieden van een all-in service heeft de klant geen zorgen.
  • en VanRoey dus.

Wat volgde was een uitgebreide online stemronde. Op de avond van de uitreiking in de Hooge Heyde in Kasterlee werd het beslecht met een extra fysieke, anonieme stemronde onder de aanwezigen.

Pat Van Roey overtuigde het publiek met deze video, en ruim 1.500 ondernemers, supporters en juryleden brachten hun stem uit!

VanRoey wint de Kempenaar 2023Een woord van dank

Aan iedereen die voor ons gestemd heeft, aan alle collega’s die dit succesverhaal al jaren mee waarmaken, aan alle klanten en partners… bedankt voor het vertrouwen! Zonder jullie hadden we dit nooit kunnen realiseren. #NeXTLevel!

 

 

“Al meer dan 30 jaar is VanRoey een organisatie in hartje Kempen met een sterke focus op waardengericht ondernemen. – Greet Havermans”

Geschreven door:

Karin Versmissen
Integratie & Directiecoördinator

Karin is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Na HR Director (2010-2020) en Sales & Marketing Director (2020-2022) is ze momenteel Integratie & Directiecoördinator

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!