Header Image overlay
Watchguard Logo

Het WatchGuardOne Platinum Partnership is het hoogste niveau van samenwerking met WatchGuard Technologies. Het garandeert dat VanRoey aan strenge criteria voldaan heeft op het gebied van verkoopprestaties, technische expertise en klantenservice…

Het partnerschap biedt voordelen zoals diepgaande training, exclusieve middelen, technische ondersteuning en een nauwe samenwerking met het WatchGuard-team. Ook erkent het ons succes en toewijding om hoogwaardige beveiligingsoplossingen te leveren.

WatchGuardOne Platinum Partner
WatchGuardONE Platinum Partner

WatchGuard is een vooraanstaande leverancier van geavanceerde netwerkbeveiligingsoplossingen. Ze staan bekend om hun robuuste en veelzijdige beveiligingsproducten, zoals firewalls en geavanceerde bedreigingsdetectie- en preventiesystemen.

Wat WatchGuard onderscheidt, is hun focus op eenvoud en bruikbaarheid zonder concessies te doen aan de beveiliging.

Ze bieden een uitgebreid scala aan oplossingen die gemakkelijk te implementeren, beheren en schalen zijn, waardoor organisaties van elke omvang kunnen profiteren van krachtige beveiliging zonder complexiteit. Met hun toonaangevende technologie, toegewijde ondersteuning en voortdurende innovatie heeft WatchGuard een solide reputatie opgebouwd als een vertrouwde partner in de wereld van netwerkbeveiliging.

Info & documentatie
Welke kwetsbaarheden ziet een hacker op dit moment over jouw bedrijf? Je komt het hier te weten!

Meer weten over de oplossingen van WatchGuard?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!