Gebruik je favoriete programma’s en apps tegen topsnelheid

De 6e generatie Intel® Core™-processor biedt ongelooflijk snelle prestaties. Dankzij Windows 10 Pro kan je je favoriete applicaties evenals de volledige versie van Microsoft Office Suite installeren.

Fantastisch scherm

Het 12,3 inch PixelSense™-scherm heeft een extreem hoog contrast en lage schittering, waardoor je een levensecht beeld krijgt. 2736 x 1824 pixels maken foto’s , video’s en text levensecht.

Ongelooflijk mobiel

Krachtiger en lichter dan ooit tevoren met 766 gram. Surface Pro 4 is het meest veelzijdige en productiefste apparaat dat je ooit zult gebruiken.

Werk onderweg

Met de standaard met meerdere posities en een verbeterde Type Cover verandert hij van tablet in een volledig functionele laptop met bureaubladsoftware.

Mobiel werkstation

Surface Pro 4 met Intel® Core™ m3-, i5- en i7-processor van de 6e generatie is niet alleen krachtiger, maar ook stiller en koeler dan ooit tevoren.

Blijf scherp

Woon een videovergadering bij in HD met de camera van 5 megapixels aan de voorkant, of neem fantastische foto’s en videobeelden met de camera van 8 megapixels en autofocus aan de achterkant.

Gaat de hele dag mee

De accu gaat wel 9 uur mee zodat je zonder onderbreking kunt doorwerken. Je kunt je Surface nu de hele dag met je meenemen.

VanRoey.be

Uw ganse organisatie te voorzien van Surface Pro 4 tablets?

Licht en krachtig

Met Windows 10 verandert Surface Pro 4 van een tablet in een volledig functionele laptop met al je bureaubladsoftware. Krachtig genoeg voor Adobe Creative Cloud, AutoDesk software, Office, …

Uitzonderlijke prestaties

Surface Pro 4 is je mobiele werkstation, met SSD, Intel®Core™ processor en een enorme resolutie waarmee je meerdere programma’s tegelijkertijd kunt uitvoeren.

De Surface Pro 4 is het beste van een laptop en het beste van een tablet

Office, Surface-Pen en Type Cover toetsenborden worden afzonderlijk verkocht. 

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend

HP Elite X2 1012

Laptop, tablet of krachtige desktop!

Werken bij VanRoey.be?

Bekijk hier onze (video)vacatures!

Beveilig uw printpark

13/15 Juni: Ontbijtsessie nieuwe generatie HP printers

Tackel Cryptolocker

Ontdek hier hoe u uw organisatie maximaal beschermt