Overlay | VanRoey.be

VanRoey.be lanceert nieuw B2B E-commerceplatform

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Als gevolg van Corona is de digitale evolutie in een stroomversnelling gekomen en de vraag naar de perfecte thuiswerkomgeving flink gestegen. Bij VanRoey.be hebben we daarom sterk geïnvesteerd in onze volledig vernieuwde Webstore.be.

Patrick Van RoeyPat Van Roey: “Met Webstore.be willen we onze klanten een B2B e-commerceplatform aanbieden zodat hardware besteld kan worden op het moment dat het hen past. We werken uitsluitend met professionele producten van A-merken. Zo heb je als gebruiker de zekerheid dat wat je bestelt, ook optimaal werkt. Dit uiteraard gecombineerd met de vertrouwde klantenservice en snelle levering. Voor dit laatste voerden we een sterke verbetering in op gebied van onze logistieke processen. Onze producten worden voortaan rechtstreeks van onze leverancier naar jouw kantoor of thuis getransporteerd. Wat de ecologische voetafdruk, de snelheid van het leveren en de prijs ten goede komt. Voor bestellingen vanaf € 50 is dit transport bovendien gratis.”

Webstore.be in een notendop

  • Een ruimer aanbod
  • Een betere interface
  • Online je facturen raadplegen
  • Favoriete producten toevoegen aan een verlanglijst
  • Betaling online of per factuur (indien goedgekeurd door onze boekhouding)
  • En tal van andere nieuwe functies

Vraag je login aan

Nog geen account of jouw login nog niet gekoppeld aan je bedrijf? Laat het ons weten en we geven je met veel plezier jouw persoonlijke login.

Lanceringspromo’s

Om de lancering van ons B2B e-commerceplatform Webstore.be te vieren, hebben we voor jou iedere week een exclusieve promo:

“Met Webstore.be willen we onze klanten een B2B e-commerceplatform aanbieden zodat hardware besteld kan worden op het moment dat het hen past.”

Geschreven door:

Tom Hufkens
Marketing Manager

In 2008 begonnen aan zijn carrière bij VanRoey.be. Eerst jarenlang actief als Retail Manager en sinds enkele jaren de switch naar marketing gemaakt.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde info

“We are the Trusted Guide to your digital journey, so you can create wonderful things” - Dàt is onze missie. De groeistrategie van iedere organisatie moet vandaag een digitaal luik hebben. Business, strategie en ICT kunnen niet zonder elkaar.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen