VanRoey.be lanceert nieuw B2B E-commerceplatform

Als gevolg van Corona is de digitale evolutie in een stroomversnelling gekomen en de vraag naar de perfecte thuiswerkomgeving flink gestegen. Bij VanRoey.be hebben we daarom sterk geïnvesteerd in onze volledig vernieuwde Webstore.be.

Patrick Van RoeyPat Van Roey: “Met Webstore.be willen we onze klanten een B2B e-commerceplatform aanbieden zodat hardware besteld kan worden op het moment dat het hen past. We werken uitsluitend met professionele producten van A-merken. Zo heb je als gebruiker de zekerheid dat wat je bestelt, ook optimaal werkt. Dit uiteraard gecombineerd met de vertrouwde klantenservice en snelle levering. Voor dit laatste voerden we een sterke verbetering in op gebied van onze logistieke processen. Onze producten worden voortaan rechtstreeks van onze leverancier naar jouw kantoor of thuis getransporteerd. Wat de ecologische voetafdruk, de snelheid van het leveren en de prijs ten goede komt. Voor bestellingen vanaf € 50 is dit transport bovendien gratis.”

Webstore.be in een notendop

  • Een ruimer aanbod
  • Een betere interface
  • Online je facturen raadplegen
  • Favoriete producten toevoegen aan een verlanglijst
  • Betaling online of per factuur (indien goedgekeurd door onze boekhouding)
  • En tal van andere nieuwe functies

Vraag je login aan

Nog geen account of jouw login nog niet gekoppeld aan je bedrijf? Laat het ons weten en we geven je met veel plezier jouw persoonlijke login.

Lanceringspromo’s

Om de lancering van ons B2B e-commerceplatform Webstore.be te vieren, hebben we voor jou iedere week een exclusieve promo:

“Met Webstore.be willen we onze klanten een B2B e-commerceplatform aanbieden zodat hardware besteld kan worden op het moment dat het hen past.”

Geschreven door:

Tom Hufkens
Marketing Manager bij VanRoey.be

Al bijna 15 jaar een vertrouwd gezicht bij VanRoey.be. Letterlijk en figuurlijk: want door zijn rol als Marketing Manager staat hij regelmatig centraal in onze communicatie. Zijn ervaringen m.b.t. nieuwe marketingmethodes pent hij neer in zijn blog Tech4Marketing.be.

Onze Oplossingen

ESG