Header Image overlay

VanRoey.be Premier Partner van KnowBe4

Onlangs verwierf VanRoey.be als eerste IT-integrator in België het Premier Partnership label van KnowBe4. Een mooie erkenning, waar we fier op zijn. Want met hun zeer toegankelijke en effectieve Security Awareness Trainingen is KnowBe4 ’s werelds grootste speler op dit vlak.

KnowBe4 Premier Partner logoVanRoey.be vertrouwt al enkele jaren op het gerespecteerde KnowBe4-platform. Elf collega’s mogen zich ondertussen gecertifieerd KnowBe4 expert noemen. Zij staan onze klanten bij in het opleiden en alert houden van hun medewerkers. Daarbij leren ze de meest uiteenlopende vormen van cyber-aanvallen en fraude te herkennen. Met gesimuleerde phishing-berichten wordt hun alertheid getest. Het security-bewustzijn en de resultaten waartoe dat leidt, kunnen eenvoudig gemonitord worden in een overzichtelijk dashboard.

Phishing & Malware
Maar liefst 40% klikt op phishingmails! Reduceer het tot meer dan de helft dankzij KnowBe4. Ontdek wat het Security Awareness Platform jou te bieden heeft.

VanRoey.be zet heel hard in op security. Met een steeds grotere connectiviteit en meer en meer mobiele werkvormen, is security meer dan ooit een belangrijk thema. IT integreert steeds verder met operations en een aanval op de IT heeft dan ook vaak een grote operationele impact. VanRoey.be biedt met Managed IT Services integrale security oplossingen.

Als Security Center denken we samen met onze klanten hun security strategie uit. Daarbij worden intelligente netwerk security oplossingen, anti-virus tools en firewalls ingezet. Al deze middelen dragen bij aan de cybersecurity van een organisatie. Ze zijn echter pas echt effectief als de gebruikers er bewust mee omgaan. Security Awareness is dan ook de centrale verdediger op het veld, in de match tegen de cybercriminelen.

“Met gesimuleerde phishing-berichten wordt hun alertheid getest. Het security-bewustzijn en de resultaten waartoe dat leidt, kunnen eenvoudig gemonitord worden.”

Geschreven door:

Tom Hufkens
Marketing Manager bij VanRoey

Al 15 jaar een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Letterlijk en figuurlijk: want door zijn rol als Marketing Manager staat hij regelmatig centraal in onze communicatie. Zijn ervaringen m.b.t. nieuwe marketingmethodes deelt hij geregeld tijdens workshops & events.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!