Header Image overlay

VanRoey.be wordt Platinum Partner bij Lydis voor Yealink

Lydis Platinum Partner De kogel is door de kerk: We zijn officieel Lydis Platinum Partner voor Yealink. Lydis is een full-service distributeur voor de telecom en audio/videowereld in de BeNeLux, en is zelf platinum distributeur van Yealink, specialist in telefonie en videoconferencing hardware. Het label is een erkenning voor onze expertise en inzet van afgelopen jaren.

Lydis kent al 10 jaar een ruime groei door haar partners (zoals VanRoey.be) te ontzorgen en het verkopen van hun productportfolio te vereenvoudigen. Naast een partnerkanaal van ruim 1.600 resellers bedient Lydis belangrijke providers zoals o.a. KPN, Proximus, Vodafone, T-Mobile… Om vlot hybride te kunnen vergaderen via videoconferencing is het van vitaal belang om de juiste hardware in te schakelen. Denk hierbij aan:

  • De juiste IP-telefonietoestellen, dect- en PC-headsets, al dan niet met noise canceling;
  • High-end soundbars om sprekers en videocontent helder over te brengen in vergaderruimtes;
  • Kwalitatieve webcams die de hele vergaderruimte in beeld brengen, sprekers volgen en kunnen inzoomen op hij of zij die aan het woord is;
  • Room-reservation systemen en onafhankelijke room-panels die je in staat stellen zelfs zonder laptop te vergaderen, gekoppeld met Teams
  • Gerichte microfoonsystemen om alle aanwezigen helder te registreren

Wat ons betreft steekt het portfolio aan videoconferencing tools van Yealink hier al jaren met kop en schouders bovenuit. Daarom hebben we hier bewust de focus op gelegd, niet alleen bij onze klanten, maar ook in onze eigen kantoren, zowel in Geel als Turnhout.

Op het Connect-Partnerevent van Lydis op dinsdag 8 november gaven specialisten van Lydis uitgebreide demo’s over o.a. hybride werken & de verschillende videoconferentie oplossingen. Als kers op de taart mocht onze specialist ter zake Aaron Poels, Solution Advisor Unified Communications en zijn collega Nûrdi Dobre de erkenning als Lydis Platinum Partner in ontvangst nemen van Gino Van den Broeck & Cor Heide, directeur van Lydis.

De inzet van zijn team om zoveel organisaties (waaronder ons eigen kantoorgebouw Kempus) vandaag in staat te stellen om vlekkeloos hybride te vergaderen, wordt zo beloond!

“Wat ons betreft steekt het portfolio aan videoconferencing tools van Yealink hier al jaren met kop en schouders bovenuit. Daarom hebben we hier bewust de focus op gelegd”
Zien hoe het werkt?
In ons experience center zie je ze in levende lijve in demo-opstellingen

Geschreven door:

Matthias Sanne
Marketing & design @ VanRoey

Is 15 jaar aan de slag als marketeer, designer, webmaster, copywriter, PowerPoint-goeroe en tal van andere zaken. Hij haalt zijn energie uit het vereenvoudigd brengen van complexe materie. Dat tracht hij o.a. ook te doen in zijn Techblog PowrUsr.com waar hij handige oplossingen voor uitdagende problemen brengt.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!