Header Image overlay

VanRoey wint Datanews IT Services SMB of the year award!

Donderdag 30 mei, 2024, ING Arena, Brussels Expo – 
De Knack Data News Awards for Excellence 2024 beloont organisaties en producten in de 13 belangrijkste categorieën in de ICT-sector. Met veel trots mag VanRoey zichzelf IT Services SMB of the Year noemen!

Het was een speciale editie van de award show, deze 25e editie vond plaats in een unieke ‘1999’-setting. Dat jaar markeerde ook de overgang naar een nieuw millennium, een tijd van snelle technologische vooruitgang, de explosieve groei van het internet zoals we het nu kennen, en de aanvang van meerdere andere digitale revoluties. Het was een periode van innovatie, optimisme en een gevoel van eindeloze mogelijkheden…

Data News Award met Pat Van Roey en Ella Leyers (Leyla Hesna)

Patrick Van Roey

Ik ben supertrots op ons fantastische VanRoey-team voor het ontvangen van de Data News ‘ICT-services SMB of the Year’ Award. Een warme dank aan het VanRoey-team, klanten en partners. Van harte gefeliciteerd aan jullie allemaal.” stelt Pat in zijn Linkedin bericht. “Bij Trends bleken we cijfermatig veruit de beste uit de sector; De beslissing ging dus niet enkel om een gevoel bij de jury, maar was ook gebaseerd op objectieve cijfers.”

IT SERVICES SMB OF THE YEAR

Er waren gisterenavond 13 categorieën om prijzen in uit te delen. Graag citeren we Data News zelf over deze categorie en award juist inhoudt: “Deze award heeft tot doel IT-dienstverleners te identificeren die voor de KMO’s waarde toevoegen, bijvoorbeeld door middel van service-innovatie, levering en beveiliging, databeheer, het opbouwen van loyaliteit en het verhogen van de productiviteit tot het digitaliseren van de werkplek…

De jury is hier iets strenger voor ‘kleine’ spelers die vooral een dochter zijn van grotere jongens. VanRoey is dat niet. Al dertig jaar weet het zijn diensten in verschillende domeinen aan te bieden met als hoofdfocus bedrijven ontlasten en ontzorgen. Het bedrijf is een kmo voor kmo’s die bovendien nog steeds wordt geleid door oprichter Pat Van Roey

Als we dat vertalen naar ons aanbod en de mindset van onze ijverige consultants en engineers, is deze award inderdaad op ons lijf geschreven.

Uiteraard wensen we ook alle andere winnaars van de avond van harte te feliciteren met hun awards, zoals TCS (Tata Consultancy Services) dat samen met ons het podium deelde en aan de haal ging met de gelijkaardige award, maar dan met de focus op de ‘Enterprise’ markt.
Voila, en nu gaan wij, samen met het team, ‘party like it’s 1999′!

Award: Datanews IT Services SMB of the year

Foto’s © Leyla Hesna

“Ik ben supertrots op ons fantastische VanRoey-team voor het ontvangen van de Data News ‘ICT-services SMB of the Year’ Award. Een warme dank aan het VanRoey-team, klanten en partners. – Pat”
Onze Marketing Manager Tom Hufkens toont jullie in een 35-tal minuten de mogelijkheden van Copilot for Microsoft 365.

Geschreven door:

Matthias Sanne
Marketing & design @ VanRoey

Is 15 jaar aan de slag als marketeer, designer, webmaster, copywriter, PowerPoint-goeroe en tal van andere zaken. Hij haalt zijn energie uit het vereenvoudigd brengen van complexe materie. Dat tracht hij o.a. ook te doen in zijn Techblog PowrUsr.com waar hij handige oplossingen voor uitdagende problemen brengt.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!