Overlay | VanRoey.be

130 Scholen genieten binnen 4 jaar van CTOUCH touchscreens dankzij VanRoey.be

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

De kogel is door de kerk. KOBA, de scholenkoepel van het Katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen, kiest voor VanRoey.be en CTOUCH om in de komende 4 jaar haar klaslokalen te moderniseren.

KOBA verenigt en ondersteunt 9 schoolbesturen met financieel, bouwkundig en administratief advies zodat de scholen zich kunnen focussen op hun kerntaak: het geven van kwaliteitsvol en inspirerend onderwijs in een omgeving waarin jongeren alle kansen krijgen om zich te ontplooien.

Maar liefst 56.000 leerlingen kunnen zich warm maken voor een heuse upgrade van hun leservaring. 130 Scholen, met ruim 3360 klaslokalen, kunnen binnenkort voorzien worden van interactieve touchscreens van CTOUCH als digitaal schoolbord. De totale omzet van het contract wordt (voorzichtig) geschat op om en bij de € 1.4 miljoen.

Steven Malfroidt, Sales Specialist Collaboration and Display Solutions, haalt opgelucht adem: “Om deze raamovereenkomst te verdienen moesten we aan tal van strenge eisen voldoen; zo moeten we o.a. een vlotte levering, onsite garantie en draadloze connectie kunnen voorzien. Onze offerte won het op basis van zowel prijs als kwaliteit.

We hebben dan ook niets aan het toeval toegelaten. We maakten de vergelijking met de concurrentie tot in de kleinste details; garantieafhandeling, energieverbruik, ecologische voetafdruk, kwaliteit geluid, de reactiesnelheid van het aanraakscherm… ieder aspect kwam gedetailleerd aan bod.

Zelfverzekerd voor de klas
Digitaliseer je school met CTOUCH. Meer interactiviteit en 100% betrokkenheid van studenten gegarandeerd. Omarm de toekomst vandaag nog!

Wat ons betreft biedt CTOUCH het absolute neusje van de zalm voor interactieve touchscreens. Ze zijn echte innovators en een geweldige partner voor het onderwijs die luistert naar hun klanten. Bovendien boezemt onze jarenlange samenwerking als Preferred Partner vertrouwen in dat we een opdracht van deze grootorde tot een goed einde kunnen brengen. De scholen kunnen zich verwachten aan uniformiteit binnen de klaslokalen met een duurzame, kwalitatieve oplossing en uitstekende dienstverlening.”

Deze opdracht versterkt de reeds hechte band tussen VanRoey.be en CTOUCH. CEO Remmelt van der Woude van CTOUCH is dolenthousiast: “We zijn geweldig trots dat wij kunnen bijdragen aan onderwijsvernieuwing in België. We werken op dit vlak al jaren intensief samen met VanRoey.be. Daarbij gaan we graag een stap verder dan het moderniseren van scholen. We richten ons vooral op het toegankelijk maken van technologie, zodat onze touchscreens aansluiten bij de persoonlijke leeromgeving van leerlingen en onderwijzers. We kijken er naar uit om zo bij te dragen aan KOBA’s missie om inspirerend onderwijs meer op de kaart te zetten. Wanneer je slaagt in deze missie, vergroot je namelijk de kans voor jonge mensen om na hun studie succesvol en gelukkig te worden in het moderne bedrijfsleven. En dat is iets waar CTOUCH en VanRoey.be samen ook een sterke groei in doormaken op dit moment.”

Tot slot besluit Steven: “Ik ben er van overtuigd dat deze mooie samenwerking een echte win-win zal betekenen voor de leerlingen, de leerkrachten, KOBA, VanRoey.be & CTOUCH!”

“Ik ben er van overtuigd dat deze mooie samenwerking een echte win-win zal betekenen voor de leerlingen, de leerkrachten, KOBA, VanRoey.be & CTOUCH!”

Geschreven door:

Matthias Sanne
Marketeer & Grafisch Vormgever

Sinds januari 2009 aan de slag op de marketingafdeling bij VanRoey.be. Zijn focus ligt op de VanRoey.be website, UI-design voor apps en cloudplatformen, copywriting en creatieve marketing.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde info

Goede samenwerking is sleutel tot succesvol team. We gaan in op methodes om teams nog betere resultaten te laten boeken en we bespreken hoe teams op afstand succesvol projecten kunnen realiseren.
“We are the Trusted Guide to your digital journey, so you can create wonderful things” - Dàt is onze missie. De groeistrategie van iedere organisatie moet vandaag een digitaal luik hebben. Business, strategie en ICT kunnen niet zonder elkaar.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen