Header Image overlay

Dynamics 365 For Construction & Installation

Van calculatie tot facturatie

Onze praktijkgerichte oplossing voor bouw- & installatiebedrijven die je ondersteunt in alle dagelijkse administratieve en logistieke beslommeringen. Één suite die de volledige projectopvolging bestrijkt.

Microsoft Dynamics 365 Logo
Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
VanRoey.be is Certified for Dynamics NAV

Bouw- & installatiebedrijven

  • Snelle en accurate calculatie aan de hand van geïmporteerde Excel meetstaten en standaard taken,
  • Geschikt voor privé en openbare aanbestedingen,
  • Flexibel beheer van je project met mogelijkheid tot ingeven van meer en min werken tijdens uitvoering,
  • Uitgebreide aankoopmodule met prijsvergelijking,
  • Vorderingsstaten met automatische indexering,
  • Geïntegreerde uurregistratie met mobiliteitsvergoeding.

Constructiebedrijven

  • Uitgebreide opvolging van (onder)aannemers, architecten, andere gemaakte en geplande kosten
  • Gecentraliseerd en elektronisch beheer van je projecten en documenten.
  • Gebruiksgemak en integratie met Microsoft Office.
Dynamics 365 Construction and Installation Overzicht

Centraliseer

Elektronisch beheer van je documenten vergemakkelijken de opvolging en geven je inzicht in alle kosten in een oogopslag. Bovendien behoren rondslingerende documenten tot het verleden.

Simuleer

Werk snel “wat als scenario’s” uit. De calculator -met uitgebreide foutcontrole– geeft ten allen tijde inzicht in totale kostprijs en verkoopprijs met details van inkoop, verwerking en onder aanneming.

Vergelijk

Wens je prijzen van offertes te vergelijken? Geen probleem: Met de geavanceerde prijsvergelijkingsmodule kan je zowel tijdens offertefase als uitvoering alle prijzen op de voet volgen en vergelijken.

Verreken

Bepaal zelf verkoopprijzen & voer onbeperkt verrekeningen ‘in Meer’ en ‘in Min’ in het ganse projecttraject. Dynamics 365 For Construction & Installation ondersteunt ook vorderingsstaten met goedkeuring status.

Meer weten?

btw nr.*

conform wettelijke verplichtingen

Dynamics 365 for Construction & Installation werd ontwikkeld door en met specialisten uit de sector en houdt rekening met alle vereisten!

Indrukwekkende afdrukmogelijkheden

Al het bovenstaande kan je met één klik, uiterst overzichtelijk en conform de geldende industrienormen presenteren op papier.

Druk ook verletstaten conform de regelgeving en uitgebreide projectoverzichten met een geavanceerd inzicht in kosten, opbrengsten en budget.

Registratie

Werkuren kunnen per project op eenvoudige wijze ingegeven worden, met indicatie van project, werktype, overuren en mobiliteitspremie.

Je beschikt over krachtige samenvattingsmogelijkheden om inzicht te krijgen in de ingegeven uren. Ook afwezigheden worden binnen de oplossing genoteerd.

Vanuit de Cloud

Na de configuratie op maat van je bedrijf bent je up and running en betaal je een lopende bijdrage per maand. Hierin zit natuurlijk ook de beveiliging en back-up van je gegevens bij inbegrepen.

Investeringsbudgetten en risico’s i.v.m. verlies van jouw kritische data behoren hiermee tot het verleden.

Waarom Microsoft Dynamics 365?

Meer weten?

Onze experten helpen je graag met je zoektocht naar het perfecte bedrijfsbeheer platform.

btw nr.*

Dynamics 365 add-ons

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
VanRoey.be is Certified for Dynamics NAV

Dynamics 365
for Real Estate

Dekt de volledige lading voor projectontwikkelaars: van haalbaarheidsstudie tot facturatie. Calculaties van projecten, haalbaarheidsberekeningen, budgetten, quotiteiten berekening, opvolgen van vorderingsstaten & facturatie volgens wet Breyne.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365 for
Construction & installation

Praktijkgerichte oplossing voor bouw- en installatiebedrijven die je ondersteunt in alle administratieve & logistieke beslommeringen. Werd ontwikkeld door en met specialisten uit de sector om volledig aan je behoeften te voldoen.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
Business Central

Verbind financiën, sales, service en operaties. Automatiseer & beveilig je toeleveringsketen. Zo verkoop je slimmer, met verbeterde klantenservice en hou je projecten op schema/binnen het budget! Dit alles binnen één oplossing.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
for Sales

Vergroot de productiviteit van verkopers met naadloze tools en bevorder de juiste relaties met CRM. Intelligente verkoopprocessen die verkopers naar optimale resultaten begeleiden. Verkoop slimmer dankzij inzichten en beredeneerde klantencontacten.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
For Field Service

Innoveer in je service-ervaring. Enerzijds door problemen proactief te detecteren en op te lossen zodat er alleen een technicus wordt gestuurd als dat nodig is. Anderzijds door klanten selfservice-portals, proactieve updates en tracering van technici te bieden.

Meer weten?

Dynamics 365
For Marketing

Tover onbekende bezoekers om tot bekende leads, hot prospects en alles daartussen in deze all-in-one marketing-automation oplossing. Voer doordachte remarketing campagnes via meerdere kanalen om leads aan te trekken en te houden.

Meer weten?

Meer weten?

Onze gecertificeerde experts beantwoorden graag je vragen.

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!