Header Image overlay

Intigriti, ethische hackers aan je zijde!

Via een veiligheidslek in jouw softwaresysteem het bedrijfsnetwerk platleggen. Het is alledaagse kost voor hackers. Het maximaal beveiligen van jouw apps, websites en alle overige software is dan ook een absolute must. Als bedrijf gehackt worden betekent niet alleen dataverlies en een financiële kater, het is ook nog eens nefast voor je goede reputatie als onderneming.

Privacy & security vaak pas in laatste stadium

Wanneer het om app- of softwareontwikkeling gaat, komt privacy en security nog te vaak pas in het laatste stadium aan bod. Net voor de effectieve uitrol wordt er gekeken of de veiligheid van de app, het gebouwde platform of website veilig genoeg is om live te kunnen gaan. Hiervoor een professional inschakelen? Dat kan. Maar experts zijn schaars, duur en leveren niet altijd het gewenste resultaat.

Intigriti: wereldwijd Belgisch platform van ethische hackers

Intigriti is een innoverend Belgisch platform dat ethische hackers vanuit de hele wereld samenbrengt en de mogelijkheid biedt hun vaardigheden in te zetten op verschillende projecten. Deze ethische hackers treden op als beveiligingsdeskundige en nemen jouw app, website of ander platform grondig onder de loep. Voornamelijk bedrijven die gebruik maken van transactionele websites (bv. webshop) zijn gebaad bij een oplossing zoals Intigriti.

Daarnaast kan Intigriti je ook in contact brengen met ethische hackers voor specifieke opdrachten. Via een dashboard kan je zelf een team hackers samenstellen waarmee je rechtstreeks communiceert. Vergoedingen en regels bepaal je zelf. Eens deze afspraken er zijn, gaan ze aan de slag jouw gebruikte systemen grondig door te lichten.

Via een publiek programma kan je de community van hackers inschakelen om continu (niet éénmalig) veiligheidsproblemen op te sporen. Aan de hand van jouw eigen spelregels en bug bounty list brief je de hackers en bepaal jezelf wat in en wat out of scope is. De hackers gaan op zoek naar fouten en je betaalt enkel als er daadwerkelijk een relevante fout is gevonden.

Hackers & netwerksecurity hand in hand

Als netwerksecurity specialist wil VanRoey.be haar klanten op alle mogelijke fronten bijstaan en adviseren. Door de samenwerking met Intigriti wordt het securityaanbod vervolledigd en genieten klanten van een maximale beveiliging van hun ICT-infrastructuur.

Meer info nodig? Contacteer ons gerust!

Geschreven door:

Tom Hufkens
Marketing Manager bij VanRoey

Al 15 jaar een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Letterlijk en figuurlijk: want door zijn rol als Marketing Manager staat hij regelmatig centraal in onze communicatie. Zijn ervaringen m.b.t. nieuwe marketingmethodes deelt hij geregeld tijdens workshops & events.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!