VanRoey.be groeit door sterke focus en gezonde ambitie

Turnhout, 29 november 2021 

Al meer dan 25 jaar is VanRoey.be een begrip in de Kempen. Zoals het technologiebedrijven betaamt – denk maar aan Apple, HP en Microsoft – begon het ooit allemaal in een garage. Oprichter en huidig CEO Pat Van Roey liet het bedrijf groeien tot een stabiele KMO van bijna 200 medewerkers. In het voorjaar van 2022 neemt het IT-bedrijf haar intrek in De Kempus. Een hypermodern, 100% energieneutraal pand gebouwd naast het huidige hoofdkantoor in Turnhout. Hiermee wordt tevens het hoofdstuk van de fysieke shop definitief afgesloten. In deze digitale tijden kan je voor aankopen terecht op de webshop Webstore.be.

Verhuis voorzien voor midden 2022

De werken aan de Kempenlaan vlotten goed: op minder dan een jaar werden alle acht niveaus opgetrokken. De grote raampartijen en open balkons rondom het ganse gebouw vallen op. Tal van architecturale innovaties zorgen ervoor dat de medewerkers de balans tussen privacy en teamwork makkelijk zullen vinden. Het ultramoderne ventilatiesysteem zal zorgen voor een goede luchtverversing. Belangrijk in de huidige tijdsgeest.

Het bouwteam, bestaande uit lokale bouwfirma’s, is volop bezig de nutsvoorzieningen aan te brengen. Als alles vlot gaat neemt VanRoey.be, samen met enkele andere huurders, in het voorjaar van 2022 haar intrek in De Kempus. De officiële naam voor deze open campus die innovatie en ondernemerschap aanmoedigt. Een smart building doordrongen van ecologie en technologie.

Focus op de professionele gebruikers

Patrick Van RoeyMet de verhuis naar De Kempus wordt het hoofdstuk van de fysieke shop definitief afgesloten. Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf. “Meer dan 15 jaar hielpen we in onze vestiging te Turnhout zowel bedrijven als particulieren met IT-gerelateerde zaken” licht Pat Van Roey toe.
Met De Kempus zetten we een waar Office of the Future neer dat ons de ruimte biedt om onze ambitie te realiseren, nl. tegen 2025 doorgroeien naar 300 medewerkers die vele bedrijven op gebied van ICT ontzorgen. Het wordt een omgeving waar duurzaam samenwerken centraal staat, waar we samenwerking, innovatie, productiviteit en betrokkenheid stimuleren en waar iedere werknemer zijn volledig potentieel kan ontplooien. Kortom, fun@work!

Door onze voortdurende en sterke groei in de zakelijke markt, verleggen we onze focus exclusief op bedrijven en organisaties. Als organisatie stap je geen shop binnen om je organisatie zo in te richten dat je medewerkers continu veilig kunnen werken vanop eender welke locatie. Zulke keuzes moeten gefundeerd gebeuren.  

Daarom verschuift het concept shop naar belevingscenter, waar we je uitdagingen veel breder bekijken en oplossingen op maat kunnen voorstellen. We doen dit al in ons Experience Center in Geel en plannen hetzelfde te doen in onze nieuwbouw. Het huidige gebouw zal een andere invulling krijgen.

Vanaf 1 december 2021 verdwijnt de fysieke winkel en kunnen klanten voor aankopen terecht op de webshop van VanRoey.be. “Webstore.be is een professioneel B2B e-commerceplatform waar bedrijven 24/7 hardware kunnen bestellen.” geeft Pat Van Roey nog mee.  

“Vanaf 1 december 2021 verdwijnt de fysieke winkel en kunnen klanten voor aankopen terecht op de webshop van VanRoey.be.”
Nieuws!
Alle medewerkers mochten een uitgebreide vragenlijst volledig anoniem invullen. Wat het resultaat was, lees je hier!

Geschreven door:

Tom Hufkens
Marketing Manager bij VanRoey.be

Al bijna 15 jaar een vertrouwd gezicht bij VanRoey.be. Letterlijk en figuurlijk: want door zijn rol als Marketing Manager staat hij regelmatig centraal in onze communicatie. Zijn ervaringen m.b.t. nieuwe marketingmethodes pent hij neer in zijn blog Tech4Marketing.be.

Onze Oplossingen

ESG