VanRoey.be groeit, investeert en werft aan

Turnhout / Geel / Mechelen, 1 maart 2018
Naast uitstekende groeicijfers legt de Van Roey ICT Group vandaag ook haar ambitieuze investeringsplannen (5 miljoen euro) in digitalisering en infrastructuur voor. Een sterkere focus, professionalisering en automatisering, extra aanwervingen en een nieuwbouw moeten er voor zorgen dat het bedrijf het groeiritme van de afgelopen jaren ook de komende jaren kan aanhouden.

Groei door Focus

De Van Roey ICT Groep kondigt vandaag uitstekende resultaten aan. De groep sloot 2017 af met een omzet van €34,5 miljoen. Sinds 2015 realiseerde VanRoey.be een jaarlijkse groei van 30% op haar EBITDA en 10% in tewerkstelling. Vandaag telt de groep 150 enthousiaste medewerkers.
VanRoey.be spreekt meteen ook de ambitie uit om de komende jaren dit groeiritme aan te houden. De uitgesproken groei werd vooral door de businessafdeling van VanRoey.be gerealiseerd, met applications en cybersecurity als opvallende uitschieters. De cybersecurity knowhow van VanRoey.be is gerenommeerd met naast KMO’s ook grote organisaties zoals Torfs, Fluxys, Smals, Jan Denul en P&V als klant. Het bedrijf mag zich tot de top GDPR specialisten in Europa rekenen. VanRoey.be richt zich daarom vanaf nu exclusief op de zakelijke gebruiker (ondernemingen, scholen, zorginstellingen en overheden). Met een aanbod van infrastructuur (security, cloud & storage), applications (CRM, ERP, Sharepoint & mobile apps) en diensten (beheerde ICT-infrastructuur & Staffing).

VanRoey.be investeert 5 miljoen

Pat Van Roey: “Om deze groeiambities te ondersteunen, voorzien we de komende jaren een investering van meer dan €5 miljoen in tools en infrastructuur. We kiezen resoluut voor verdere digitalisering en automatisering van onze interne processen met moderne tools zoals Office 365 en Dynamics 365. Een boeiende digitale reis waarbij wij de ‘sandbox’ willen zijn voor de oplossingen die we bij onze klanten implementeren. Eat Your Own Cookies. Ook kunnen klanten onze digitale oplossingen in verschillende labs in de vingers krijgen.”

Nieuwbouw en verbouwingen

VanRoey.be GeelDaarnaast zal VanRoey.be een nieuw kantoor met meer dan 100 nieuwe werkplekken creëren. Digitale werkplekken, in een aangename fysieke werkomgeving. In Turnhout kiest VanRoey.be daarom voor de realisatie van een nieuw Digital Innovation Center, naast haar huidige pand aan de ring. Naast kantoren, vergader- en netwerkruimtes voorziet VanRoey.be hier ook ruimte en begeleiding voor digitale startups.
In afwachting zullen de huidige vestigingen in Turnhout en Geel een gedaantewisseling ondergaan. Het winkel- en servicepunt in Turnhout wordt de komende maanden omgevormd tot een Business Center waar zakelijke klanten moderne ICT-oplossingen voor professioneel gebruik kunnen ontdekken. Aankopen en herstellingen blijven mogelijk. De vestiging in Geel wordt – net als die van Mechelen – een workhub en ontmoetingsplaats voor medewerkers en klanten. Voor herstellingen en aankopen verwijst VanRoey.be haar klanten met ingang van 1 maart exclusief naar de vestiging in Turnhout – open van maandag tot en met zaterdag – en natuurlijk ook naar www.webstore.be, onze zakelijke ICT-webshop waar je 24/7 terecht kan.

Aanwervingen

Pat Van Roey: “Alle medewerkers worden opgeleid en gecoacht. Digitalisering gaat razendsnel, wij moeten ‘mee’ zijn. We zijn daarnaast ook op zoek naar nieuwe collega’s, voor VanRoey.be en VanRoey.be Staffing. We zoeken zowel experts als juniors, die we graag laten meegroeien met ons. De 120 nieuwe medewerkers die we de komende jaren gaan aanwerven, zullen kunnen genieten van een moderne werkomgeving, nieuwe tools, een warme sfeer en een vlakke structuur waar iedereen aanspreekbaar is.“

VanRoey.be Team

“Om onze groeiambities te ondersteunen, voorzien we de komende jaren een investering van meer dan €5 miljoen in tools en infrastructuur. Digitalisering gaat razendsnel, wij moeten ‘mee’ zijn.”

Geschreven door:

Karin Versmissen
Integration & Marketing Director

Karin is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij VanRoey | EuroSys. Na HR Director (2010-2020) en Sales & Marketing Director (2020-2022) is ze momenteel Integration & Marketing Director

Onze Oplossingen

ESG