Header Image overlay

VanRoey Wint “Beste Gezamenlijke Marketingactie” op Telenet Business Partner Awards

30 maart 2023, de Koolputten in Waasmunster – ICT organisatie VanRoey heeft een prestigieuze award gewonnen op de Telenet Business Partner Awards. Het bedrijf werd door de telecommunicatiereus beloond met de “Beste Gezamenlijke Marketingactie” award. Dit is een erkenning voor de innovatieve en effectieve marketingstrategieën die ze samen met Telenet hebben geïmplementeerd om hun klantenbestand te vergroten en hun merkbekendheid te versterken.

Telenet Business Expert Partner | VanRoey.beDeze prijs is een bevestiging van de sterke samenwerking tussen VanRoey en Telenet. Beide bedrijven hebben geholpen om hun marktpositie te versterken en hun klanten tevreden te stellen. Het is tevens een erkenning voor inzet rond de ontwikkeling van strategieën die gericht zijn op het leveren van nieuwe, innovatieve oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van hun klanten.

Een mooi voorbeeld hiervan is het implementeren van Telenet-telefonie via Microsoft Teams bij Ridley Bikes, waar we nadien een event over hielden voor al onze klanten. VanRoey is dan ook trots dat het deze prijs heeft gewonnen en zal blijven werken aan creatieve marketingstrategieën en het leveren van communicatiemateriaal en -diensten van Telenet.

Patrick Van Roey Pat Van Roey, General Manager van VanRoey: “We zijn verheugd en vereerd dat we deze award hebben gewonnen. Het is een erkenning voor de sterke samenwerking die we al jaren lang hebben met Telenet en de innovatieve oplossingen die we samen met hen bij onze klanten realiseren. Deze prijs motiveert ons om nog harder te werken en onze klanten de beste service te blijven bieden en hen hierover grondig te informeren.”

“We zijn trots op onze innovatieve marketingstrategieën en onze focus op het leveren van oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van onze klanten”

Geschreven door:

Matthias Sanne
Marketing & design @ VanRoey

Is 15 jaar aan de slag als marketeer, designer, webmaster, copywriter, PowerPoint-goeroe en tal van andere zaken. Hij haalt zijn energie uit het vereenvoudigd brengen van complexe materie. Dat tracht hij o.a. ook te doen in zijn Techblog PowrUsr.com waar hij handige oplossingen voor uitdagende problemen brengt.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!