Yes.be Logo

Yes.be helpt onderwijsinstellingen al jaren met hun ICT en digitalisering. Van aanschaf tot het juiste gebruik en beheer.

Zo kunnen jullie je op de leerlingen en de lessen concentreren.

Nu VanRoey samenwerken verdwijnt de naam Yes.be, en worden de specifieke diensten voor het onderwijs flink uitgebreid!

.

Waarvoor kan je op ons rekenen?

ICT Aanschaffen

De juiste laptops, printers, touchscreens, telefonie… infrastructuur in je omgeving of via de cloud, je (draadloze) netwerk, strenge beveiliging, licenties… we bieden het allemaal!

ICT Gebruiken

Je hebt de middelen, maar hoe bereik je hiermee je pedagogische doelen? Een ICT-beleid, goed afgestemd op jouw pedagogische visie en leerkrachten die er ook mee willen werken, zijn onmisbaar.

ICT Beheren

Onze experts kunnen je adviseren in de meest complexe vraagstukken. Ze ondersteunen je in de dagelijkse uitvoering van de beheerstaken of nemen deze helemaal over. 

Laat je inspireren tijdens deze gratis workshop

Kom samen met je collega’s naar ons Inspiration Center in Geel en ervaar de mogelijkheden van o.a. hybride lesgeven, touchscreens en zoveel meer… enkel op afspraak.

Op aanvraagInspiration Center Geel

The Future of Education

Ontdek de kracht van touch in het klasklokaal. Tijdens deze workshop in ons Inspiration Center tonen we jou hoe je van elk klaslokaal een interactieve en inspirerende ruimte kan maken.

...Ontzorging en ondersteuning van A-tot-Z

Van klaslokaal tot vergaderruimtes tot (t)huiswerk… ICT opzetten, beheren en beveiligen is complexer dan ooit. VanRoey gaat voor jou tot het uiterste: We helpen met high-end security, servers & storage, wifi/networking, pc’s, printing, videobellen, telefonie… Daarnaast kan je rekenen op een uitgebreid pakket aan Managed Services waardoor je het beheer en het onderhoud van je IT-omgeving zorgeloos aan ons kunt overdragen.

Dat kan voortaan via vanroey.be/schade

Aanbestedingen

We zijn als partner geselecteerd voor de aanbestedingen van DOKO (BYOD), KOBA (CTOUCH) en de Provinciale scholen. Wil je gebruik maken van onze diensten? Dan kan je op basis van deze aanbestedingen met ons de mogelijkheden verkennen.

Wil je zelf gaan aanbesteden? Dan kunnen wij je informeren en kan je zelf beslissen welke vraag je bij de markt neerlegt om de aanbesteding vorm te geven. Ook hebben wij diverse connecties met adviserende partijen omtrent aanbestedingen. Aarzel dus niet om met ons contact te nemen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem gerust contact met ons op voor een verkennend gesprek over de mogelijkheden of de aanbestedingen.

btw nr.*

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!