Header Image overlay

EuroSys reikt vijf awards uit op Business2Beach 2022

Na een pauze van 2 jaar organiseerde ICT-specialist EuroSys Business uit Houthalen op 9 juni 2022 opnieuw haar netwerkevent Business2Beach (B2B). Naast de boeiende infosessies, het topentertainment en het heerlijke eten, zet EuroSys ook de traditie verder om enkele klanten te eren met een award. De gelukkigen waren dit jaar Encon, Tectum, Jaga, Vlinvesta en SyntraPXL.

Naast de terugkerende Loyalty, Solutions en Education Award, werden er dit jaar twee nieuwe awards geïntroduceerd: de Sustainability Award en de Customer of the Year Award. EuroSys kijkt voor de categorieën van de awards naar haar eigen focuspunten en beloont op deze manier klanten die in dezelfde lijn liggen.

Sustainability Award

Aangezien EuroSys enorm inzet op duurzaamheid kon een Sustainability Award niet ontbreken in dit lijstje. De eerste winnaar van deze award werd Encon. EuroSys koos voor Encon omdat dit bedrijf duurzaamheid en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel draagt. Ze zijn niet alleen authentiek en oprecht hierin, ze ondersteunen er ook andere bedrijven in.

Pieter-Jan Loyens, Sales Manager van Encon: “We zijn enorm vereerd dat we deze award mochten winnen. Dat is enkel mogelijk gemaakt dankzij het harde werk van onze medewerkers de afgelopen 20 jaar. Deze omkadering en ook het belang dat EuroSys geeft aan de award is natuurlijk iets wat wij enorm aanmoedigen. Dat duurzaamheid zo in de kijker gezet wordt. Want hoe meer bedrijven we kunnen inspireren, hoe meer impact we echt kunnen verwezenlijken!”

Loyalty Award

Voor de Loyalty Award werd er gekozen voor Tectum Group. Na een jarenlange samenwerking werd deze even op pauze gezet, maar sinds een jaar mag EuroSys deze topper weer tot haar klanten rekenen. Dit vertrouwen wordt nu beloond met een mooie award.

Yves Biesmans, Gedelegeerd bestuurder bij Tectum Group: “Het is natuurlijk altijd fijn om een award te winnen. Deze wil ik graag opdragen aan de mensen die er elke dag met hart en ziel mee bezig zijn, namelijk de mensen van onze IT-afdeling.”

Solutions Award

Voor de Solutions Award koos EuroSys voor een bedrijf dat niet alleen een mooi pakket van producten en diensten afneemt, maar hen ook actief betrekt en mee naar oplossingen helpt zoeken. Zo kwam JAGA, fabrikant van koelings- en verwarmingstoestellen, als winnaar van deze award uit de bus.

Robby Hagelsteens, Controlling en IT Manager bij JAGA: “Wij zijn heel blij met de award en we willen EuroSys en WatchGuard dan ook heel erg bedanken om ons de award toe te kennen. Het is een mooie bekroning van een goede samenwerking.”

Customer of the Year Award

Een andere nieuwkomer in het rijtje is de Customer of the Year award. Met deze award wil EuroSys een klant die veel voor hen betekent in de bloemetjes zetten. De keuze voor deze award viel op Vlinvesta, een dynamisch ondernemersbedrijf dat zich onderscheidt door het geven van kansen, samenwerkingen en een stevige groei. Samen met EuroSys zorgen ze ervoor dat hun ICT deze dynamiek kan ondersteunen.

Bart Valckx, Managing Director van Duraconnect (onderdeel van Vlinvesta): “We zijn heel dankbaar voor deze award. Als groeiende dynamische onderneming is het wel leuk om nu tussen de grotere bedrijven op het lijstje van winnaars te staan. Wij gaan de ingeslagen weg verder bewandelen en hopen dat EuroSys daar zeker een vervolg aan kan breien.”

Education Award

De Education Award ging dit jaar naar SyntraPXL. Deze atypische ‘school’ zet in op levenslang leren en heeft campussen verspreid over heel Limburg. EuroSys werkt al van de begindagen met dit opleidingscentrum samen en jaar na jaar boeken ze samen mooie resultaten.

Niels Smets, IT-verantwoordelijke bij SyntraPXL: “Het winnen van deze award was toch wel onverwacht voor ons. SyntraPXL investeert heel veel in IT om kwalitatieve en innovatieve opleidingen aan te kunnen bieden, dus dan is deze prijs wel heel leuk om te ontvangen. Hartelijk bedankt aan EuroSys, niet alleen voor de award, maar ook voor de organisatie van het event.”

Business2Beach

Voor Business2Beach trok EuroSys voor de vierde keer naar Beachclub Degreez in het Nederlandse Panheel. De dag werd geopend met een leerrijke lezing van Tim Verheyden over desinformatie en fake news. Tijdens het event konden klanten en prospecten infosessies volgen van interessante sprekers en een babbeltje slaan met leveranciers en medewerkers van EuroSys. De sessies werden afgesloten met een show van comedian Jeroen Verdick. Daarna konden de klanten genieten van live cooking en cocktails. Op het einde van de avond werden dan de awards uitgereikt.

“Robby Hagelsteens, Controlling en IT Manager bij JAGA: “Wij zijn heel blij met de award en we willen EuroSys en WatchGuard dan ook heel erg bedanken om ons de award toe te kennen. Het is een mooie bekroning van een goede samenwerking.”

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!