Header Image overlay
Logo Yealink | VanRoey.be
  • Microsoft Teams Certified hardware: van (draadloze) headsets voor persoonlijk gebruik, tot het inrichten van grote conference rooms.
Certified Yealink Reseller
Logo Yealink | VanRoey.be

Yealink Meeting Room Devices | VanRoey.be Yealink is een wereldleider in unified communication (UC) oplossingen, bekend om hun hoogwaardige VoIP-telefoons, videoconferentiesystemen en Microsoft Teams-gecertificeerde apparaten. Ze bieden een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de communicatie en samenwerking binnen bedrijven te verbeteren, ongeacht de grootte of sector.

Een van de belangrijkste voordelen van Yealink is hun cloud management service, Yealink Device Management Platform (YDMP). Deze software biedt gecentraliseerd beheer van Yealink-apparaten, waardoor IT-teams apparaten op afstand kunnen implementeren, beheren en diagnosticeren. Dit vermindert de IT-werklast, verbetert de efficiëntie en zorgt voor een soepele en betrouwbare communicatie-ervaring.

Yealink Office Devices | VanRoey.be

Yealink biedt een reeks Microsoft Teams-gecertificeerde oplossingen om hybride meetingrooms en calls te optimaliseren; denk aan desktop-telefoons en (noise cancelling) headsets, videoconferentie-apparaten zoals webcams die sprekers kunnen zoomen en volgen, beschikbaarheidsschermen voor meetingrooms… Allen ontworpen om naadloos te integreren met Microsoft Teams

Info & documentatie

Meer weten over de oplossingen van Yealink?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!