Header Image overlay

VanRoey kondigt strategische samenwerking aan met Datacenter United

Turnhout, 1 juli 2024 – VanRoey is verheugd om een nieuwe strategische samenwerking aan te kondigen met Datacenter United, een prominente Belgische aanbieder van colocatie datacenterdiensten. Deze samenwerking stelt VanRoey in staat om zijn Infrastructure-As-A-Service (IaaS) oplossingen verder te versterken en uit te breiden met de expertise en infrastructuur van Datacenter United.

Datacenter United: lokaal verankerd, wereldwijd actief

Datacenter United LogoDatacenter United, lokaal verankerd maar wereldwijd actief, beheert acht strategisch gelegen datacenters verspreid over België. Deze locaties bieden bedrijven snelle en veilige toegang tot hun data, wat essentieel is voor bedrijven die afhankelijk zijn van continue beschikbaarheid en optimale prestaties van hun IT-infrastructuur.

Roel Van Looy (Solutions & Projects Director bij VanRoey) over het nieuwe partnership : “Deze samenwerking is een belangrijke stap in het versterken van onze marktpositie. Dankzij de infrastructuur van Datacenter United kunnen we onze klanten een nog betere geografische dekking en verbeterde dienstverlening bieden.”

Uptime garantie van 99,999%

Het gebruik van Datacenter United biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van het onderhouden van een eigen lokale IT-infrastructuur:

  • Hoge beschikbaarheid: Tier IV en ISO-gecertificeerde datacenters met een uptime-garantie van 99,999%.
  • Schaalbaarheid: Eenvoudig opschalen bij groeiende behoeften zonder grote kapitaalinvesteringen.
  • Kostenbesparend: Lagere operationele kosten door efficiënte en gedeelde infrastructuur.
  • 24/7 Ondersteuning: Lokale teams ondersteunen klanten 24/7
  • Veiligheid: Hoogste beveiligingsstandaarden, inclusief back-up stroomvoorziening en automatische branddetectie en -blussing.

Wat betekent dit voor jou als klant?

VanRoey en Datacenter United kunnen je helpen bij volgende uitdagingen:

1. COLOCATIE

Betrouwbare en veilige huisvestiging van jouw IT-infrastructuur. Volledig uitgeruste en geautomatiseerde datacenters voorzien van alle nodige back-ups van stroomvoorziening bij stroomuitval, automatische branddetectie en -blussing. Ook qua beveiliging voldoen de datacenters aan de hoogste eisen en garanderen ze een SLA-uptime van 99,999%

2. MIGRATIE:

Naadloze planning en implementatie van een datacenter-verhuizing. Dit door op maat gemaakte migratieplannen die rekening houden met jouw specifieke behoeften en doelen waarbij minimale downtime wordt gegarandeerd om de impact op uw bedrijfsvoering tot een minimum te beperken.

3. DISASTER RECOVERY PLAN

Wat als het misgaat? We helpen je bij het identificeren van potentiële risico’s en ontwikkelen van een op maat gemaakt Disaster Recovery Plan met regelmatige back-ups om uw data veilig te stellen. Zo garanderen we wederom de continuïteit van jouw bedrijfsvoering.

Datacenter United Groepsfoto

Eens praten over jouw infrastructuur?

Laat ons je helpen je IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen. Vul het onderstaande formulier in en ontdek hoe onze samenwerking met Datacenter United jouw bedrijf kan versterken met betrouwbare, schaalbare en kostenefficiënte oplossingen.

btw nr.*

“Door te kiezen voor lokale datacenters, kies je voor snelle en veilige toegang tot uw data, cruciaal voor bedrijven die afhankelijk zijn van continue beschikbaarheid en top-notch prestaties van hun IT-Infrastructuur”

deel dit bericht:

Geschreven door:

Filip Verboven
Marketeer bij VanRoey

Filip is sinds januari 2023 actief als allround marketeer voor VanRoey waar hij vooral focust op event- en partnershipmarketing. Hij werkt nauw samen met onze partners & vendoren om samen met hen kwalitatieve en impactvolle acties en events op te zetten.

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!