Header Image overlay

VanRoey krijgt de hoogst mogelijke onderscheiding: ‘Ruckus EMEA Partner Of The Year’ award!

Het internationale Ruckus evenement ‘Big Dogs Reconnect’ is een hoogtepunt in de IT-sector, waar vooraanstaande professionals en experts uit de hele wereld samenkomen. Dit jaar vond het event plaats in het Hilton Hotel in Praag. En we vielen in de prijzen!

Thomas Willems, Solution Architect bij VanRoey mocht de award van ‘EMEA Best Partner Of The Year’ in ontvangst te nemen. De hoogst mogelijke onderscheiding binnen Ruckus! En uiteraard zijn we hier laaiend enthousiast over: “Een enorme bekroning voor de dagdagelijkse prestaties van onze engineers!”

Snelst groeiende Ruckus-partner in EMEA

Tijdens ‘Big Dogs Reconnect‘ brengt Ruckus vooraanstaande professionals en experts uit de hele wereld samen. De bedoeling is om kennis te delen, de nieuwste Ruckus technologieën te ontdekken en uitmuntendheid in de sector in de bloemen te zetten. Totaal onverwacht mochten wij – in alle fierheid – de prijs ‘Ruckus EMEA Partner Of The Year’ naar huis meenemen! VanRoey werd op het podium geroemd voor zijn loyaliteit en blijkt de snelst groeiende Ruckus-partner in EMEA. Onze aanwezige Network Engineers stapten dan ook bijzonder trots het podium op.

Proost op onze duurzame samenwerking

Logo Ruckus Partner Elite | VanRoey.beOns partnership met Ruckus is gestart in 2012 en daar zijn we tot op heden heel gelukkig mee. We kennen elkaar intussen dan ook door en door om te weten hoe we elkaar kunnen versterken. Bovendien maken we ook ruimte voor plezier. Zo spraken we begin dit jaar, op initiatief van 802 Networks af aan de kartingbaan samen met enkele spilfiguren van Ruckus.

Als full stack partner beschikt ons networking team over een zeer uitgebreide kennis van alle Ruckus producten en diensten. Hierdoor kunnen we onze klanten bijstaan met de beste service.

Ruckus legt ook de nadruk op het bouwen van “purpose-built solutions”. Ze stellen kwaliteit altijd voorop en richten zich op het creëren van oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan bepaalde doelen en behoeften te voldoen. Dit sluit naadloos aan bij onze visie en waarden, waarbij we ons voortdurend inzetten voor het leveren van betrouwbare en hoogwaardige netwerkoplossingen aan onze klanten.

802 Networks = Distributor of the Year

Tot slot ook een mooie shout-out naar distributeur 802 Networks, zij vielen eveneens in de prijzen met de felbegeerde Distributor of the Year Award! Deze erkenning bevestigt hun uitstekende prestaties als distributeur van Ruckus-producten en hun toewijding aan klanttevredenheid. Van harte gefeliciteerd!

Onze experten inzetten om jouw netwerk onder handen te nemen?

Laat hieronder je gegevens na met eventuele vragen en we horen mekaar snel!

btw nr.*

“Deze award is een kroon op ons jarenlange succesvolle partnerschap met Ruckus. Samen groeien we naar de Next Level.”

Geschreven door:

Emiel Willems
Allround Marketing Specialist bij VanRoey

Emiel is bij ons gestart in januari 2023 en vandaag in de lead voor onze initiatieven op het gebied van Retail, Real Estate en Productiebedrijven. Daarnaast legt hij dankzij zijn brede marketingexpertise de nadruk op eventcoördinatie, leadgeneratie, employer branding en contentcreatie.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!