Header Image overlay
Ctouch Logo
  • Preferred Touch Partner Plus
  • Excellent Reseller
Preferred Touch Partner Plus
CTOUCH Partner Plus

CTOUCH vergemakkelijkt efficiënt werken en helder communiceren door de toepassing van touchscreen technologie. Het biedt indrukwekkende touchscreen schermen die je in staat stellen om je workflow tijdens vergaderingen en informele samenwerkingen aanzienlijk te optimaliseren.

De slimme CTOUCH schermen gebruik je op een gelijkaardige manier als je smartphone. Ze laten alleen veel meer informatie op één scherm zien, wat een vlotte interactie tussen mensen op de werkvloer toelaat. We maken gebruik van CTOUCH schermen bij klanten waar een onderlinge communicatie in groep erg belangrijk is in de dagelijkse werking.

CTOUCH grootformaat displays bieden de best in class interactieve touchscreen ervaring. De soft- en hardware ervan is toekomstgericht en kwalitatief gebouwd om meetings productiever te maken.

Info & documentatie
Maak indruk op je gezelschap met een gigantisch touchscreen dat verbonden is met je Office 365 omgeving!
In deze CTOUCH Riva trainingsvideo behandelen we vele basisfunctionaliteiten, UboardMate 2, UboardMate CC, EShare en vele andere tools!

Meer weten over de oplossingen van CTouch?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!