Overlay | VanRoey.be

Fortinet FortiGate

Next Generation Network Firewall

Je organisatie is verbonden met de wereld. Controleer alle data die binnenkomt… én buitengaat. De Fortinet Fortigate firewall behoort tot de wereldtop en consolideert vele geavanceerde IT security technieken:

 Intrusion prevention system (IPS)
Geavanceerde web filtering
Secure sockets layer (SSL) inspection
Automated threat protection. (ATP)
Onbeperkte hoeveelheid VPN-tunnels

FortiGate Firewalls zijn schaalbaar en voldoen aan de vereisten van de meest veeleisende hybride netwerken en omgevingen. Ze vereenvoudigen het netwerk en beheer, en reduceren cybersecurity-dreigingen tot een minimum.

Fortinet Expert Partner | VanRoey.be

Volledig
inzicht

Dankzij zeer performante SSL inspectie van alle geëncrypteerde dataflows (inclusief de industriestandaard TLS 1.3) wordt al het verkeer in je netwerk onder de loep genomen door A.I. van FortiGuard Labs

Uitgebreide
bescherming

Ervaar 's werelds sterkste en geautomatiseerde bescherming. Al het verkeer dat binnen- én buitenkomt wordt geanalyseerd en gefilterd. DDoS aanvallen, Cryptolockers… Je netwerk blijft veilig en performant en collega's ervaren geen hinder.

Moeiteloos
centraal beheer

Het Fabric Management Center biedt je in één console alle beheer- en configuratiemogelijkheden van je apparatuur. Daarnaast krijg je diepgaande analyses en overzichtelijke dashboards die je inzicht geven in de veiligheid van je netwerk

Integratie SD-WAN

Nieuwe toepassingen (zoals IoT) stellen hoge eisen op vlak van bandbreedte, snelheid en veiligheid. Meer en meer toestellen worden verbonden en spuwen een alsmaar groeiende stroom van data op het netwerk. Een motivatie voor de ontwikkelaars en aanbieders van SD-WAN technologie om deze verder te verbeteren. Fortinet slaagt hier met haar Next Generation Firewall met geïntegreerde Secure SD-WAN alleszins al erg goed in.

Vergelijking FortiGate Firewalls

FortiGates komen in vele verschillende vormen en maten, ook als virtuele machines. Maar fysieke apparaten onderscheiden zich dankzij hun ASIC processoren, de NP7 chip is bijvoorbeeld een processor die speciaal ontwikkeld is om enorme datavolumes en geëncrypteerd zakelijk applicatieverkeer realtime te verwerken. Samen met het gerenommeerde FortiOS ben je altijd gewapend tegen de meest geavanceerde aanvallen.

De verschillen tussen de toestellen onderling zitten vooral in datadoorstroom en -verwerkingsperformantie. Zo zijn er varianten geschikt voor alle soorten organisaties; van KMO tot multinationals. Omdat je onbeperkte VPN tunnels kan gebruiken aan hoge snelheid, wordt het eenvoudiger om je WAN uit te breiden zonder in te boeten op veiligheid.

FortiGate 60F FortiGate 100F FortiGate 600E FortiGate 1800F FortiGate 3400E
Niveau Entry Level Entry Level + Midrange High-end High-end
NGFW Bandbreedte 1 Gbps 1.6 Gbps 9.5 Gbps 12 Gbps 34 Gbps
Threat Protection 700 Mbps 1 Gbps 7 Gbps 10 Gbps 23 Gbps
SSL Inspection 750 Mbps 1 Gbps 8 Gbps 15 Gbps 30 Gbps
Gelijktijdige sessies 700 2.000.000 8.000.000 12.000.000 50.000.000
Nieuwe Sessies per seconde 35 60 450 500 460
Gateway to Gateway IPSec VPN Tunnels 200 2,5 2 0 40
Latency 4µ sec 5µ sec 2µ sec 0µ sec 4µ sec
Virtual Domains 10/10 10/10 10/10 0 10/500
1 GbE Interfaces 10 26 18 26 22
10 GbE Interfaces 2 2 2 22
25 GbE Interfaces 12
40 GbE Interfaces 4 4
100 GbE Interfaces 4
Technische fiche Download Download Download Download Download

* Opgelet, deze tabel geeft slechts een inschatting van wat je kan verwachten. Er zijn nog meer features dan hierboven vermeld. Iedere FortiGate komt  bovendien in varianten die verschillende eigenschappen bieden. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Fortinet Security Fabric

De grootste troef van de FortiGate is wellicht zijn integratie met de Fortinet Security Fabric. Om een eenvoudigere implementatie en betere samenwerking te bekomen, geeft Fortinet andere technologiepartners de mogelijkheid om hun producten en oplossingen in dit open platform te integreren.

Ondertussen nemen bijna alle grote hard- en softwarefabrikanten deel aan het programma. Eventuele gevaren worden op deze manier sneller ontdekt en voorkomen.

Als beheerder beschik je over één beveiligingsplatform waar alle apparaten eenvoudig en overzichtelijk te beheren zijn.

Fortinet FortiFabric (donker)

VIDEOCASE: FORTINET SECURITY FABRIC BIJ MISTER MINIT

Fortinet Expert Partner
Fortinet Provider for Govt
Fortinet EMEA Growth Partner of the year

Fortinet Expert Partner | VanRoey.beAls resultaat van de jarenlange focus op security, de bewezen expertise in Fortinet en het aanbieden van excellente service ontving VanRoey.be het Expert Partner label (voordien Platinum + Partner of Excellence).

Ook Smals verkiest ons al minstens 8 jaar als voorkeursleverancier voor Fortinet-oplossingen voor overheidsinstellingen.

Dit maakt van VanRoey.be de hoogst gecertifieerde Fortinet partner in de Belux. Door continue opleiding en bijscholing verplichten we onze Consultants en Security Engineers de lat voor zichzelf steeds hoger te leggen. Het resultaat hiervan is een maximale Fortinet Network Security Expert 8 (NSE8) certificering.

Dit aangevuld met meer dan 1.000 uitgevoerde installaties maakt van VanRoey.be de beste partner voor de beveiliging van uw ICT-infrastructuur. Als gevolg vielen we in 2019 in de prijzen als Fortinet EMEA Growth Partner Of the Year

Meer weten over het aanbod Fortinet FortiGates?

De beveiliging van je data en organisatie is te belangrijk. Zorg daarom dat je zeker bent dat je met experts praat die hun ervaring kunnen staven met ontelbare geslaagde projecten en certificaten. We staan je graag bij met elke vraag die je hebt.

Deze (12p) brochure vat enkele zaken goed samen: de evolutie van Fortinet en netwerkbeveiliging, de Fortinet Security Fabric, FortiOS, de SPU, FortiGuard Threat Intelligence en nog veel meer...

Ook Interessant

VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Strategisch
van A tot Z

Wij kunnen je van begin tot einde bijstaan bij elk ICT-project. Vanuit een helicopterview op jouw ICT-omgeving. Vertrekkende vanuit en bouwend op jouw groeistrategie

Open
en transparant

We werken transparant. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je waar je aan begint en wat dit gaat kosten.

Eerlijk
en beredeneerd

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. De juiste oplossingen, klaar voor de toekomst.

Maximaal
gecertificeerd

Onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Maximaal gecertificeerd voor zorgvuldig geselecteerde topmerken.

For the
long run

We zijn op ons best wanneer we een lange termijnrelatie met je aangaan. Dan kennen we jouw omgeving, kunnen we ze goed beheren, monitoren & problemen voorkomen.

Altijd
bereikbaar

Je kan bij ons altijd op professioneel advies of ondersteuning rekenen. Met de juiste overeenkomst staan we zelfs 24/7 voor je klaar, ook op kerstavond!

Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen