Overlay | VanRoey.be

Wireless As A Service

Vereenvoudigd beheer van al je Ruckus AccessPoints en Switches in onze cloudportaal

Is je (draadloze) netwerk aan vernieuwing toe? Geen tijd/middelen om het netwerk te beheren? Met ‘WaaS’:

 Wordt beheren van je (draadloze)netwerk zeer eenvoudig
Bespaar en optimaliseer je, ook binnen meerdere vestigingen of co-location
Krijg je beter inzichten over het gebruik van je netwerk
Kunnen we (optioneel) je netwerk beheren met uptimegaranties

Geen extra
Hardware

Wij hebben de investering gedaan van een zeer krachtige wireless controller waarop we tot 30.000 Ruckus AccessPoints of switchen kunnen hosten. Zo bespaar je zelf op een controller.

1 Beheer-
platform

Veel AccessPoints en switches te beheren? Meerdere vestigingen? Geen probleem. Het systeem werkt zeer visueel en je kan makkelijk inzoomen, inzichten verkrijgen en wijzigingen doorvoeren.

Wij beheren
JE NETWERK

Optioneel kunnen we met een SLA beschikbaarheidsgaranties geven. Zo beheren we intussen bv. alle winkels van Schoenen Torfs, het netwerk van Groep De Wolf, het Lyceum in Gent...

Network as a service aan zeer scherpe prijzen

VanRoey.be is (maximaal!) Ruckus/commscope Elite partner. We kunnen je dus niet alleen ongeëvenaarde expertise bieden, maar ook -dankzij een raamovereenkomst met Ruckus- ijzersterke prijzen. Doordat we het beheer van je netwerk in een VanRoey-hosted cloudmodel gieten, betekent dit dat je van overal ter wereld het beheer en monitoring kan uitvoeren. 

Extra diensten en informatie

FAQ / Veelgestelde vragen

Ja! Het is ook mogelijk te kiezen voor een eigen controller (private cloud)
Om je de beste prijzen te kunnen garanderen hanteren we een minimumperiode van 5 jaar. Na 5 jaar wordt het contract niet automatisch verlengd, maar heb je geen toegang meer tot het cloudplatform.
Neen. Sowieso is de uptime van onze cloud controller quasi 100% dankzij redundantie. Mocht de verbinding theoretisch toch niet tot stand komen heeft dit géén invloed op jouw (draadloze) netwerk. Het enige wat dan niet mogelijk zou zijn is het portaal te raadplegen of wijzigingen door te voeren.
Nee. Voorlopig verhuizen we enkel nieuwe of bestaande Ruckus netwerken naar ons cloudmodel
Ons Ruckus Elite Partnership vereist dat we te allen tijde voorraad van diverse netwerkapparatuur hebben (switches + AccessPoints) Dus als je Switchen of AP’s moet vervangen, een nieuw netwerk wilt uitbouwen of wilt uitbreiden kan het snel gaan. Ook kunnen onze experts je bij problemen buiten kantooruren ondersteunen.

Onze hoogst gecertificeerde experts staan je graag te woord om je (draadloze) netwerk onder de loep te nemen.

btw nr.*

Ook Interessant

Onze Oplossingen

ESG