Ruckus ICX7850 switch wint Product of the Year Award

De CRN Products of the Year Awards onderscheiden de beste nieuwe producten en belangrijke updates die het afgelopen jaar zijn verschenen. Daarbij worden niet enkel de technologische aspecten beoordeeld, maar ook de mate waarin het product de noden van de klanten inlost en de manier waarop het in de markt geplaatst wordt. Het is een erkenning die binnen de IT community erg hoog staat aangeschreven.

Ruckus ICX 7850Throughput is voor switches de feature die het meeste aandacht krijgt. Daar scoort de Ruckus ICX7850 meteen erg goed. Met een hogere Gigabit throughput brengt deze switch massa’s data van de core naar de edge van het netwerk. Dankzij de hoge mate van aggregatie (i.e. parallel combineren van meerdere verbindingen) opent de Ruckus ICX7850 de weg naar 100 Gigabit Ethernet. De geavanceerde stacking – met de optie om tot 12 switches op te schalen – resulteert in een indrukwekkende geaggregeerde stacking bandbreedte van 9.6 Tbps.

De SmartZone netwerkcontroller van Ruckus laat toe om de ICX7850 switches – evenals al hun andere netwerking devices – snel een eenvoudig te configureren en te monitoren. De SmartZone controller leid je indien nodig feilloos door een foutenanalyse om eventuele problemen snel en accuraat op te lossen.

Het perfecte netwerk voor jou?
Als hart van je organisatie is een performant & veilig netwerk een must. Ontdek de vele features & vergelijk de Ruckus ICX Switches in 1 overzicht!

Voor een eenvoudige upgrade van een bestaand bedrijfsnetwerk is de Ruckus ICX7850 erg flexibel. Hij hoeft niet persé geïnstalleerd te worden in een centrale “single wiring” behuizing en kan dus gebruik maken van de vezel- en netwerkinfrastructuur die reeds voorhanden is. Verder was de CRN Channel nog gecharmeerd door een geavanceerde security met maximale data privacy en het “Pay as you Grow” model, waarmee Ruckus de noden van de klant op maat en flexibel invult.

Logo Ruckus Partner Elite | VanRoey.beIn de CRN Product of the Year Awards laat Ruckus grote namen zoals HPE en Cisco achter zich. Daarmee toont Ruckus aan dat het high-end netwerking oplossingen levert en een zeer goede ondersteuning biedt. Het bevestigt bovendien het vertrouwen dat VanRoey.be als Elite Partner in Ruckus stelt.

“met de optie om tot 12 switches op te schalen – resulteert in een indrukwekkende geaggregeerde stacking bandbreedte van 9.6 Tbps.”

Geschreven door:

Hans Versmissen
Copywriter

Een ervaren creatieve duizendpoot, dat is Hans. Zijn achtergrond als ingenieur en bedrijfsadviseur, zijn sterke troeven in zijn rol als Freelance Copywriter bij VanRoey.be.

Onze Oplossingen

ESG