Business Consultant BI – ERP  M/V​

Van Roey.be is een award winnende speler in ICT met 25 jaar ervaring. Als zakelijke ICT-dienstverlener met een ‘digital first’ mindset en een uitgesproken expertise in infrastructuur (security & storage), applicaties en diensten zoals Managed Services en Staffing overtuigen we steeds meer klanten in Vlaanderen en Brussel. Mooie voorbeelden daarvan zijn Soudal, Torfs, Fluxys, UZ Leuven, P&V en Voka. Vanuit Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen werken we met verschillende teams op maat van kleine, middelgrote en grote ondernemingen, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en overheden. Webstore.be is de webshop van VanRoey.be, een ICT-webshop voor de professionele gebruiker die hier 24/7 terecht kunnen. Door focus slagen wij er in trends tijdig te (h)erkennen en ons aanbod hieraan aan te passen. ‘Mee zijn’ is uitzonderlijk belangrijk en daarom investeren we continu in het welzijn van onze mensen, in training en development. Hierdoor is de uitzonderlijke expertise van onze mensen gekend en gewaardeerd.  Om onze groeiambities verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar een  “Business Consultant BI – ERP” om ons VanRoey-team te versterken.

Taakomschrijving

Als Business Consultant ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de BI en ERP projecten van onze applications afdeling. Je staat in voor de analyse, de ontwikkeling en de integratie van specifieke oplossingen binnen deze domeinen. Je leeft je hierbij helemaal in de processen van de klant in. Je begrijpt de business vereisten van de klant en maakt op basis hiervan een functionele analyse die voldoet aan de noden van de business binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de vragen kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden. Na de uitwerking sta je jouw collega’s en de klant bij voor alle vragen en de eerste nazorg. Je werkt deels op locatie bij de klant en deels vanop kantoor. Op deze manier behartig je samen met het applications team tal van diverse opdrachten. Opleidingen en vergaderingen woon je bij in onze vestiging in Turnhout.

Je profiel

Je hebt je opleiding Toegepaste Informatica (of gelijkaardige opleiding) succesvol beëindigd en hebt een brede functionele en technische kennis van BI-toepassingen, met een focus op Power BI. Verder heb je een doorgedreven kennis van Ms SQL en ben je vertrouwd met ERP – toepassingen (Navision). Je kan de klantenbehoeften creatief vertalen in gedocumenteerde oplossingen en bent hierbij analytisch ingesteld, nauwkeurig, gemotiveerd en gaat proactief te werk. Je bent in staat om tijd en prioriteiten doeltreffend te beheren en kan werken onder tijdsdruk. Je kan opdrachten m.b.t. BI zelfstandig tot een goed einde brengen en bent daarnaast bereid om mee te werken in ons Dynamics NAV – team. Klantgerichtheid, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en organisatievermogen zijn jou op het lijf geschreven. Je beschikt over een rijbewijs B.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Bij ons kan je werken met topmerken zoals Microsoft, Fortinet, Hewlett Packard Enterprise, Aruba, HP, Symantec en Veeam.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.
  • Doorgroeimogelijkheden

Solliciteer Nu!

Uw naam*

Uw voornaam*

Uw e-mail*

GSM / Tel*

Voor welke functie(s) wenst u te solliciteren?*

Uw CV uploaden*

Geef hier op een heldere manier je motivatie voor je sollicitatie weer:

Waarom werken bij VanRoey.be?

Uitmuntende service en kwaliteit kunnen we enkel bieden omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen. Zin om te werken met fijne mensen, de nieuwste technologieën & topklanten? VanRoey.be is een boeiend en bloeiend groeibedrijf! Wil jij jouw tanden in technische materie zetten? Solliciteer dan vandaag nog en kom terecht in een leerrijke en boeiende omgeving.

Ben je gedreven en zoek je een vaste job of een freelance opdracht die je uitdaagt en waarin je jezelf kan ontwikkelen? We geven je carrière een flinke duw in de rug en bieden je een waaier van jobs en opdrachten bij talrijke klanten in jouw regio. Bij ons krijg je loopbaanadvies en ruime opleidingskansen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stippelen samen je carrière uit.

Bel ons gerust even op of stuur ons een bericht

Onze HR professionals staan voor u klaar

Inne Loos

Inne Loos

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Katrien Vanherck

Katrien Vanherck

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Kenny Van Eycken

Kenny Van Eycken

tel: +32 (0) 499 69 85 13