Star Lunch HPE: Taste of Tomorrow

Exclusieve HPE Lunch in Restaurant Hert

Wanneer het om cybercriminaliteit gaat ligt de focus vaak op preventie. Helaas loopt het af en toe toch mis. In een tijdperk waarin hackers steeds gewiekster te werk gaan, kan het belang van een robuuste back-upstrategie daarom niet onderschat worden. Schrijf je in voor deze exclusieve Star Lunch & laat je in een unieke setting bijpraten!

Restaurant Hert, gelegen op de bovenste verdieping van de Turnova-toren in Turnhout, biedt een unieke gastronomische ervaring met een adembenemend uitzicht over de stad en de Kempen. Onder leiding van chef-kok Alex Verhoeven staat het restaurant bekend om zijn pure keuken met respect voor natuur en omgeving. In 2022 werd deze culinaire beleving bekroond met een eerste Michelinster!

Wat mag je verwachten?

Een heerlijke gastronomische lunch in een unieke setting
Verken de mogelijkheden van HPE Hybrid Cloud
Ontdek wat AI kan betekenen om workflows te optimaliseren
Ontmoet het HPE-team & stel hen al je vragen

HPE Hewlett Packard Enterprise logo | VanRoey.be

Parkeren kan op de Turnova-parking

Agenda

11u30 Ontvangst in restaurant Hert
12u00 Start presentaties
12u30 Lunch @Restaurant Hert
15u00 Verwacht Einde

Inschrijven

Vooral interessant voor (o.a.):
  • CIO’s
  • IT Managers
  • CTO’s

Goed om weten: daar dit event georganiseerd wordt door HPE, zijn wij genoodzaakt de data van onze deelnemers met hen te delen.

Met dank aan onze partners

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!