Virtual Roundtable: Corona & de impact op cybersecurity

Laat je inspireren door onze experts
& de verhalen van collega-ondernemers

Mondmaskers en alcoholgel mogen dan wel een prima advies tegen COVID-19 zijn, het zal je medewerkers niet digitaal beschermen. Laat je inspireren tijdens onze virtual roundtable & ontdek hoe je hackers op afstand kan houden (min. 1,5 meter).

18 maart 2020 zal de geschiedenis ingaan als de dag dat België een eerste keer in lockdown ging in de strijd tegen COVID-19. Deze onzichtbare vijand zette exact 1 jaar geleden onze maatschappij op z’n kop. Bijna de helft van de Belgische werknemers zijn op dit moment één of meerdere dagen per week thuis aan het werk. Maar wat met onze digitale hygiëne? Zijn we wel voldoende beschermd & houden we wel voldoende afstand van hackers?

Verwacht geen saaie PowerPoint, maar een interactieve, online sessie met experts & collega-ondernemers. Bovendien verrassen we jou graag met een apéro box bij jouw thuis of kantoor.

Na inschrijving ontvang je een link om de sessie online bij te wonen

Agenda

14u00 Verwelkoming, introductie & toelichting concept
Door Tom Hufkens, Marketing Manager bij VanRoey.be
14u05 “Tour de table”
Wie is wie aan onze virtuele tafel?
14u20 Corona & de impact op cybersecurity”
Aan de hand van cijfers en stellingen tonen we de impact van COVID-19. We laten steeds voldoende ruimte voor interactie en toelichting van een expert ter zake. 
15u30 Klantengetuigenis
Security in de praktijk
15u45 Einde sessie

Inschrijven

Vooral interessant voor (o.a.):
  • CEO’s
  • CIO’s
  • IT Manager
  • Operations Manager
  • HR Managers
  • Sales Managers

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

We organiseren regelmatig andere inspirerende events & opleidingen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!