Header Image overlay

Events, Opleidingen & webinars

Laat je inspireren door onze specialisten

Wij kennen de ICT wereld door en door en informeren je graag zodat je de juiste keuzes kan maken. Spreek met experts en collega’s en ontdek de nieuwe manier van werken!

Wil je graag uitnodigingen krijgen voor onze events? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

  • Topic

  • Filter leegmaken
OT Security is hot, daarnaast is er nieuwe NIS2-richtlijn richting uniforme normen voor cybersecurity met ook impact voor productiebedrijven. Kom op vrijdag 26/04 naar onze OT Security Lunch & Winetasting en laat je inspireren!
Ga samen met ons als VIP naar het BK Gravel in Turnhout en ontdek wie de opvolger wordt van Jasper Stuyven in deze steeds populairder wordende tak van de wielersport.
Microsoft Copilot zorgt voor een revolutie in onze manier van werken. Tijdens deze workshop tonen we aan de hand van live demo's het potentieel en geven je tips om Copilot in je dagelijkse taken in te zetten.
Kom op woensdag 29 of donderdag 30 mei naar de grootste IT-security beurs van België in Brussels Expo, bezoek onze stand & geniet van een lekkere versnapering terwijl we jou bijpraten over cybersecurity.
Kom op donderdag 6 juni naar Restaurant Hert in Turnhout en laat je door HPE bijpraten over Compute & Storage. Dit in een exclusieve setting!
Krijg op donderdag 13 juni alle praktische details betreffende het Smals-raamcontract met Fortinet en VanRoey. Locatie: Brussel.

Onze Oplossingen

ESG

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!