Zo krijg jij je medewerker mee op jouw trein

Tips & tricks om de verandering in jouw bedrijf te doen slagen

Iedere maand opnieuw is er wel een verandering die je geïntroduceerd moet krijgen om de performance van je bedrijf te verhogen. Bijvoorbeeld een andere manier van werken of gebruik van nieuwe ICT tools. Medewerkers meekrijgen op de sneltrein waarmee deze veranderingen komen is een behoorlijke uitdaging.

Medewerkers meekrijgen in verandering is een behoorlijke uitdaging, maar noodzakelijk! Het is immers door hun adoptie van deze nieuwe processen, in het gebruik van de nieuwe tools, … dat je succes boekt.

Kom met jouw vragen rond dit topic naar ons Experience Center in Geel en na een paar boeiende uren ga je naar huis met een antwoord van gelijkgestemden. Een antwoord uit de praktijk waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Het dragen van een mondmasker is verplicht. Bekijk hier de overige Corona-richtlijnen.

Agenda

16u00 Ontvangst met belegde broodjes & kennismaking
16u30 Aanvang sessie: Centralisatie vragen die jullie hebben rond Change Management
17u00 Plenaire sessie: Tips & Tricks om de verandering in jouw bedrijf te doen slagen
17u30 In kleine groepen: Kennisdeling rond één vraag, met plenaire terugkoppeling
19u00 Einde netwerkavond

Uw gastvrouw

Karin Versmissen
Integration & Marketing Director

Karin is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij VanRoey | EuroSys. Na HR Director (2010-2020) en Sales & Marketing Director (2020-2022) is ze momenteel Integration & Marketing Director

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • Zaakvoerders
  • ICT Managers
  • HR Managers
  • Andere leidinggevenden

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

We organiseren regelmatig andere inspirerende events & opleidingen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Op 26 okt. duiken we dieper in de wereld van digitalisatie en hoe het jouw organisatie kan transformeren. Je krijgt o.a. een exclusieve preview van Microsoft’s AI-tool ‘Copilot’, trends in ERP, CRM & Marketing Automation & Voka toont ons haar nieuwe kantoor in Mechelen!

Inschrijven s gratis!