7 Paradoxen voor de Moderne Leider door Paul Van Den Bosch

Verbinding is de sleutel tot alles, maar wat als je de connectie verliest?

Na bestsellers als ‘Coach voor het leven’, ‘Act Like a Coach’ en ‘Egopreneur’ lanceert Paul Van Den Bosch een nieuw boek: ‘ConneXion’. Wij konden Paul strikken om samen met jullie de zeven paradoxen die ons bedrijfsleven vandaag kenmerken te ontrafelen.

Boek Paul Van Den Bosch ConneXion Na een succesvolle carrière als topsportcoach (oa. Sven Nys), breidde Paul Van Den Bosch zijn activiteiten uit met het coachen van leidinggevenden en teams in de bedrijfswereld. Want een bedrijf runnen is ook topsport!

Op donderdag 10 juni leert Paul ons ‘sportief denken’, neemt hij ons mee in zijn verhaal van de 7 paradoxen en toont hij ons hoe we technologie kunnen verbinden met de human touch.

Na inschrijving ontvang je een link om de sessie online bij te wonen

Agenda

15u30 Verwelkoming & Introductie
15u35 “7 Paradoxen voor de Moderne Leider”
Door Paul Van Den Bosch
16u20 Q&A
Vragen voor Paul
16u30 Einde sessie

Topspreker

Paul Van Den Bosch
Topsportcoach, auteur en spreker

Na een carrière van meer dan 30 jaar als topsportcoach (Eric Gebroers, Marc Herremans, Sven Nys, Thomas De Gendt, …) heeft Paul zijn activiteiten uitgebreid met het coachen van leidinggevenden en teams in de bedrijfswereld.

Inschrijven

Vooral interessant voor (o.a.):
  • Managers & leidinggevenden in de bedrijfswereld

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

We organiseren regelmatig andere inspirerende events & opleidingen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!