Header Image overlay

Wase Werkplaats digitaliseert haar kwaliteitsprocessen met Microsoft SharePoint

Na een ingrijpende upgrade naar de cloud versie van Dynamics 365 werd samen met onze SharePoint specialisten het papieren kwaliteitsproces gedigitaliseerd.

Microsoft SharePoint | Vanroey.beWat begon met een ingrijpende upgrade van een verouderde on-premise ERP omgeving naar de cloud versie van Dynamics 365, mondde uit in de digitalisering van het papieren kwaliteitsproces. Toen VanRoey.be een Security-audit uitvoerde, leerde Wase Werkplaats ook onze SharePoint expertise kennen.

De aanpak was geleidelijk: eerst werd een intranet opgezet, vervolgens werden teamsites, klant- en projectportalen opgezet en uiteindelijk werd het gehele kwaliteitsdossier gedigitaliseerd. Vandaag geniet Wase Werkplaats van een digitale werkomgeving, volledig geïntegreerd met Dynamics 365.

Over Wase Werkplaats

Wase Werkplaats is het grootste maatwerkbedrijf van Oost-Vlaanderen. Het stelt zo’n 650 personen met een beperking te werk en zo’n 100 medewerkers in de omkadering. De Wase Werkplaats is de voorbije decennia enorm geëvolueerd. Het maakt voortaan een duidelijk onderscheid tussen haar drie divisies, ook met nieuwe namen: ‘W-green’ voor het duurzaam groenbeheer voor openbare besturen en de regionale industrie, ‘W-technics’ voor het technisch maatwerk voor de industrie in Zele en ‘W-pharma’ voor het verpakken en labelen voor de farmaceutische wereld en zorginstellingen.

“Wij zien VanRoey niet zozeer als leverancier, maar eerder als partner die ons kan helpen bij het digitaliseren van manuele flows.”
Joris Cornet
CFO Wase Werkplaats

Wil je net als Joris Cornet van Wase Werkplaats samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ken jij Teams al? We bespreken tal van handige zaken die het (samen)werken nog zullen bevorderen!

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!