Header Image overlay
Avigilon Alta Logo
Partner
Avigilon Alta Logo

Avigilon Alta IP POE Security Cameras Avigilon Alta is een toonaangevende leverancier van high-definition beveiligingscamera’s en videobewakingssystemen. Hun Power over Ethernet (PoE) camera’s zijn bekend om hun hoge beeldkwaliteit, duurzaamheid en eenvoudige installatie, waarbij ze zowel stroom als data ontvangen via een enkele Ethernet-kabel. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en eenvoudig te installeren beveiligingsoplossingen.

Wat Avigilon Alta onderscheidt, is hun cloudplatform met ingebouwde kunstmatige intelligentie (AI). Dit platform maakt gebruik van geavanceerde AI-technologieën om videobeelden te analyseren en te interpreteren, waardoor het mogelijk is om automatisch verdachte activiteiten te detecteren en alarmen te genereren. Dit verhoogt de efficiëntie van beveiligingsoperaties en stelt bedrijven in staat om proactief te reageren op mogelijke beveiligingsincidenten, waardoor Avigilon Alta een sterke keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Info & documentatie
De Netflix van camerabewaking. Alle voordelen én het gemak van een hedendaags cloud-native CCTV systeem.
In deze uitgebreide demo tonen we vele mogelijkheden die de slimme cloud-gebaseerde cctv oplossing van Avigilon Alta.

Meer weten over de oplossingen van Avigilon Alta?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Onze Oplossingen

ESG

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!