Fortinet Lunch & Learn

Exclusieve lunch in ons gloednieuw rooftop restaurant

Sinds enkele jaren gaan networking & security steeds vaker hand in hand. Als het aan Fortinet ligt, gebruiken bedrijven systemen die zoveel mogelijk met elkaar samenwerken en waarvan het beheer & onderhoud via één interface gebeurt. Door networking & security samen te laten komen, wordt het bedrijfsnetwerk veiliger en maak je het hackers moeilijker een ingang te vinden.

 

Je netwerk is het zenuwstelsel van je organisatie. Het is belangrijk dat hier de juiste beslissen worden gemaakt. Problemen hierin resulteren vrijwel direct in downtime en dus omzetverlies. Kom op vrijdag 30 september naar onze Fortinet Lunch & Learn en laat je bijpraten over onderwerpen als SD-WAN, Zero Trust, Networking Security en Fortinet Security Fabric.

Je geniet bovendien van een exclusieve lunch verzorgd door onze chef-kok Kris Weygers en dat in ons gloednieuw rooftop restaurant.

Er is voldoende parking voorzien rondom het gebouw

Agenda

12u00 Ontvangst in Kempus
Gloednieuwe hoofdkantoor VanRoey.be
12u30 Voorgerecht + Introductie Networking Security
Door VanRoey.be
13u00 Hoofdgerecht + Presentatie Fortinet
Door Fortinet
13u45 Dessert + Rondleiding Kempus
Met afsluitend netwerkmoment

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • CEO’s
  • IT Managers
  • Chief Security Officers (CSO’s)

*Lees de privacyvoorwaarden

Met dank aan onze partners

Gerelateerde info

Als Fortinet Platinum Partner zit je bij VanRoey.be aan het juiste adres om geadviseerd en ondersteund te worden over de ijzersterke Fortinet Security Fabric.
Controleer alle data die binnenkomt… én buitengaat. De Fortinet Fortigate is misschien wel de beste firewall die een organisatie kan hebben.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen