Header Image overlay

Pozyx real-time tracking

hyperaccuraat traceren van objecten of mensen… zowel binnen als buiten

Pozyx Certified PartnerMet Pozyx krijg je een real-time location systeem (RTLS) voor indoor tracking mbhv. ultra-wideband (UWB) technologie, tot op 10cm nauwkeurig! Zo optimaliseer je operationele efficiëntie, goederenstromen en logistieke processen

Volg elke fase van (productie)processen real-time op
Optimaliseer ruimtegebruik en bepaal routes met heatmaps
Volg bezoekers of medewerkers en analyseer/stuur in bottlenecks
Waar is je kostbare materiaal?
Accurate magazijnopvolging, van zowel vorkliften, palletten of mensen

Portland State University
Pozyx

Hoe werkt Pozyx?

Pozyx enterprise anchor
Pozyx Tag
Pozyx Tag
Pozyx Tag
Pozyx enterprise anchor

1. Tags

Handig & compact
Wat je ook wil traceren, de Pozyx tracker zit nooit in de weg. Ze zijn klein en licht, dus ook bv. aan een lanyard te bevestigen.

2. Ankernetwerk

De omgeving afbakenen
De trackers zijn erg nauwkeurig en kunnen virtueel eindeloos veel tags traceren. Een gateway verwerkt alle gegevens en stuurt ze naar het portaal

3. Data

Aan de slag met het portaal
Volg aanwezigen, vorkliften, productieprocessen, bewegingen van vee... Wat je industrie of doel ook is; volg het op met Pozyx!

Optimaliseer operationele efficiëntie, goederenstromen en logistieke processen

Pozyx is eenvoudig te installeren en werkt veel nauwkeuriger dan RFID, GPS, Wifi of Bluetooth tracking. Ideaal om het magazijn, de productie, bewegingen van toestellen en mensen op te volgen in uitdagende omgevingen.

Productiviteit & veiligheid

Voorraadbeheer

Opslag & Magazijn

Eenvoud

Pozyx werkt gebruiksvriendelijk en is eenvoudig te installeren en configureren.

API-connect

Makkelijke integratie en doorstroom van data via API's en protocols

Automate

identificeer en creëer makkelijk actiepunten en trigger automatisaties op basis van metingen

Schaalbaar

Robuust en voorzien op de meest intensieve gebruikscenario's, quasi eindeloos schaalbaar

Nauwkeurig

Superieur RTLS algoritme tot op 10 cm nauwkeurig

Veelgestelde vragen

Nee. UWB technologie zendt zeer korte pulsen uit tussen 3.5  & 6.5 GHz. De zendkracht is beperkt door reguleringen en dus erg laag. UWB zal dus nooit de andere RF-gebaseerde technologiën in hetzelfde spectrum verstoren.

Een RTLS is een real-time locatie systeem dat positioneringsdata verwerkt om operationele efficiëntie, goederenstromen en logistieke processen te optimaliseren.

Pozyx biedt een hardware- en software-oplossing die nauwkeurige positionerings- en bewegingsinformatie biedt voor RTLS (real-time locatie systeem) op basis van UWB-technologie. Pozyx bestaat sinds 2015 en heeft meer dan 12 jaar UWB-ervaring. Pozyx voegt bewezen meerwaarde toe aan industriële toepassingen en garandeert een snelle ROI. Pozyx is actief lid van standaardiserings-initiatieven zoals Omlox om oplossingen future-proof te maken.

Pozyx maakt gebruik van ultra-wide band (UWB) technologie. UWB werd speciaal is ontworpen voor het versturen van datapakketten over grote bandbreedte. Dit maakt het signaal zeer robuust en maakt UWB bijzonder geschikt voor ultra-nauwkeurige positionering (precisie tot 10cm).

Pozyx heeft RTLS klanten in meer dan 80 landen en een geoptimaliseerd aanbod voor industriële toepassingen. Om de meerwaarde en ROI in jouw bedrijf te bepalen, gaat Pozyx samen met VanRoey aan de slag om jouw productie of logistieke omgeving te leren kennen en in eerste instantie uw vraagstukken in kaart te brengen.

We bekijken samen hoe de oplossing kan geïmplementeerd worden en onze experten geven advies over bijkomende toepassingen die je met RTLS data kunt verzilveren.

Je kan Pozyx in actie zien in de demo-omgeving in ons Experience Center of we plannen een afspraak in jouw bedrijf voor een Pozyx Demo.

Heb je nog vragen over Pozyx? Wil je eens zien hoe het werkt of jouw businesscase bespreken? 

Reken op onze experts om je processen te optimaliseren!

btw nr.*

Kom eens kijken hoe Pozyx werkt!

Zet je digitalisering in stroomversnelling. In een interactieve rondleiding tonen we hedendaagse mogelijkheden van de moderne werkplek. Zo ervaar je zelf hoe goed het werkt!

In 35 min. zet Samuel Van de Velde, (Oprichter & CEO) Pozyx uiteen. Zo ontdek je hoe nauwkeurig en nuttig indoor tracking kan zijn.

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!