Header Image overlay

Dynamics 365 opent deuren voor Nordex naar perfecte doorstroom informatie

Nordex heeft vandaag haar globale boekhouding binnen Dynamics 365, ook hebben ze een productconfigurator te laten ontwikkelen waardoor bestellingen doorstromen.

Microsoft Dynamics 365 LogoNordex stootte tegen beperkingen en uitdagingen aan met hun voormalige ERP oplossingen. Er werd te veel binnen aparte eilandjes gewerkt. Het magazijn, de boekhouding, de aankoop, verkoop… ieder departement gebruikte andere software, wat zorgde voor een moeizame doorstroom van informatie doorheen de organisatie. Hoog tijd voor een gecentraliseerde aanpak.

Initieel bezocht VanRoey Nordex voor een voorstel tot globale integratie van de boekhouding binnen Dynamics 365, maar er kwamen al snel extra vereisten naar boven. Zo wensten ze ook een productconfigurator te laten ontwikkelen die bestellingen van deuren -voor zowel particulieren als organisaties- rechtstreeks binnen Dynamics 365 kon initialiseren.

Als eindresultaat is de betrokkenheid van alle werknemers een stuk hoger. Alle data staat vandaag centraal en stroomt vloeiend doorheen de hele organisatie. De product configurator bespaart hen veel werk doordat gegevens rechtstreeks in Dynamics 365 vloeien en voor iedereen beschikbaar zijn…

Over Nordex

Nordex staat ruim 55 jaar synoniem voor ‘Deuren met karakter’ en bewijst na ruim 55 jaar vakmanschap nog steeds een echte trendsetter te zijn qua vormgeving, kwaliteit en techniek. Met showrooms te Arendonk, Aalter, Halle, Hasselt, Kampenhout, Opwijk en Wijnegem zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector. Met de uitgebreide collectie deuren, bijpassende trappen, parket en wandkasten biedt Nordex aan bouwers en verbouwers de kans om naar hartelust te combineren naar eigen behoefte en smaak. Daarnaast zorgen ze eveneens voor een vakkundige plaatsing.

“Onze verkopers zijn enthousiast, zij zien dat hun order meteen doorstroomt naar orderbeheer, productie en facturatie”
Danny
CIO, ERP & Business Analysis Manager bij Nordex
Danny Lenders Astra Sweets

Wil je net als Danny van Nordex samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!