Header Image overlay
Pozyx
Pozyx Certified Partner
Pozyx Certified Partner

Het Pozyx positioneringssysteem traceert goederen, pallets, vorkliften en personeel in industriële en logistieke bedrijven. De RTLS toepassing (real-time location system) werkt als een GPS systeem, maar dan op basis van UWB technologie en dat levert zeer precieze positioneringsdata, tot op 10cm nauwkeurig.

De Pozyx technologie is daardoor ideaal geschikt om goederenstromen in kaart te brengen en te optimaliseren en om productiviteit te verhogen en veiligheid te verbeteren in productie en logistieke omgevingen.

Je kan Pozyx in actie zien in de demo-omgeving in het VanRoey Experience Center of we plannen een afspraak in bij u ter plaatse in uw bedrijf voor een Pozyx Kaizen Kit Demo.

Meer weten over Pozyx? Bezoek https://www.pozyx.io

Info & documentatie
Met Pozyx optimaliseer je productieprocessen, ruimte-indeling en goederenstromen.
In 35 min. zet Samuel Van de Velde, (Oprichter & CEO) Pozyx uiteen. Zo ontdek je hoe nauwkeurig en nuttig indoor tracking kan zijn.

Meer weten over de oplossingen van Pozyx?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!