Bij VanRoey.be

HR Director

Wegens de sterke groei bij VanRoey.be willen we onze HR afdeling uitbreiden. Kan jij de bedrijfsstrategie vertalen naar de juiste HR doelstellingen?

Matthias Sanne | VanRoey.be

Allround Marketing Specialist

Marketing speelt een belangrijke rol in de verdere groei van ons bedrijf. Voel jij je aangesproken om dit team te versterken?

Nextgenners 2021

Stagiair CRM Consultant

Is een stage als CRM Constulant iets voor jou? In deze stage combineer je analytisch denkwerk met applicatie-ontwikkeling.

Jolien HR recruiting laptop lifeatvanroey

Customer Care Administrator

Als Customer Care Administrator sta je in voor de opvolging van A-Z na orderintake. Je verzorgt de administratieve ondersteuning en staat in voor de orderopvolging en facturatie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten. Je staat in voor het beantwoorden van klantenvragen m.b.t. bestellingen, problemen of extra informatie.

Nextgenners 2021

Stagiair Marketing

Algemene marketing, Digital Marketing, Event Management, … allemaal zaken waar je als stagiair van kan proeven!

Junior Network Engineer

Als Junior Network Engineer ben je verantwoordelijke voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van het netwerk van onze klanten.

Jorn presentateert de Surface Hub 2

Sales Specialist IT Staffing

Als Sales Specialist IT Staffing ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze Staffing afdeling en ondersteun je klanten in hun zoektocht naar IT talent.

Solution Architect

Als Solution Architect ben je SPOC voor onze klanten en verantwoordelijk voor de presales.

Network Engineer

Help je ons bij installaties en onderhoud van netwerken van onze klanten? Je werkt zowel op projecten rond switching als wireless oplossingen, met vele doorgroeimogelijkheden.

Presales Modern Workplace

Als Presales Modern Workplace ben jij SPOC naar onze klanten toe en verantwoordelijk voor de presales. Je verleent de Accountmanager ondersteuning als specialist bij Modern Workplace opportuniteiten.

Event | VanRoey.be

Technical Sales Specialist Printing

Als Technical Sales Specialist Printing ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand met betrekking tot Managed Print Solutions.

Collega's | VanRoey.be

Full Stack Developer

Als Full Stack Developer ben je onderdeel van ons development team en werk je dagelijks aan uitdagende e-commerce projecten.

Meeting | VanRoey.be

Storage Engineer

Als Storage Engineer installeer en configureer je alle storage, virtualisatie en backup infrastructuur van VanRoey.be en zijn klanten.

Meeting | VanRoey.be

Customer Care Administrator

Als Customer Care Administrator sta je in voor de opvolging van A-Z na orderintake. Je verzorgt de administratieve ondersteuning en staat in voor de orderopvolging en facturatie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten. Je staat in voor het beantwoorden van klantenvragen m.b.t. bestellingen, problemen of extra informatie.

Business Consultant Finance

Als business consultant finance sta je in voor de realisatie van onze Microsoft bedrijfsoplossingen (Business Central). Je bent verantwoordelijk voor het maken van de vertaalslag van de financiële behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van onze bouwstenen.

Talent Recruiter

Als Recruiter sta jij in voor de verdere groei van onze organisatie VanRoey.be en die van onze klanten. Het is jouw doel om een sterke match te vinden tussen het bedrijf en de potentiële collega’s.

hr-business-partner-vacature-turnhout

HR Business Partner

Zie jij een rol als HR Business Partner binnen deze groeiende IT firma wel zitten? Hét aanspreekpunt worden voor onze collega’s? Bekijk hier onze vacature!

Nikolai werkt met 3 schermen om tickets efficiënt af te handelen

Remote System Engineer

Als Remote System Engineer opereer je vanuit de Support-afdeling in Turnhout en neem jij de support voor jouw rekening.

Meeting | VanRoey.be

Project Manager

Je volgt diverse IT projecten op, van ontwerp t/m implementatie & oplevering. Dit maakt dat je spilfiguur bent doorheen de hele werking!

Microsoft Teams | VanRoey.be

Project Assistant

Als Project/Planning assistent is jouw rol tweezijdig. Langs de ene kant ben je verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van onze projecten. Langs de andere kant ondersteun je en ben je de back-up van onze Operations Supervisor in planning.

Resource Planner

Als Resource Planner ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van technische resources. Je bepaalt de planning o.b.v. prioriteiten, agenda’s van technische resources, hun technische expertises,…

CRM laptop lifeatvanroey

Daily Operations Supervisor

In de functie als Daily Operations Supervisor sta je in voor de opmaak van onze resource-planning. Je bepaalt de prioriteiten en houdt rekening met de juiste factoren om tot een zo optimaal mogelijke planning te komen.

Junior Remote System Engineer

Als Junior Remote System Engineer draai je mee op de Support afdeling en neem jij de 1st line support voor jouw rekening.

Interne Systeembeheerder

Als interne systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de ICT infrastructuur voor alle vestigingen van VanRoey.be.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

System Engineer

Als System Engineer werk je mee aan installaties en ondersteuning van ICT infrastructuur bij tal van onze klanten.

E-Commerce Specialist

Als E-Commerce Specialist ben je verantwoordelijk voor de implementatie van Magento en/of WooCommerce E-Commerce Projecten bij onze klanten.

CRM laptop jordi lifeatvanroey

Internal Sales

Als Internal Sales ben jij het commerciële aanspreekpunt van onze klant. Je biedt onze accountmanagers de benodigde ondersteuning en neemt een proactieve houding aan naar onze klanten.

Marketing Automation Specialist

Als Marketing Automation Specialist ben je verantwoordelijk voor de implementatie van marketing automation bij onze klanten. Doorheen het hele traject geef je de klant regelmatig feedback over de stand van zaken en fungeer je als dé schakel tussen het Marketing Team en de klant.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

Service Desk Engineer

Als Service Desk Engineer stel je de gepaste oplossing voor m.b.t. het onderhoud en herstellingen van PC’s, smartphones en andere randapparatuur.

Senior Dynamics 365 Consultant

Als Senior Dynamics 365 Consultant maak je de vertaalslag van de functionele behoeften van de klant naar de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365.

Sneakpeek Next Gen | VanRoey.be

Student Telenet Adviseur

Als Student Telenet Adviseur vertegenwoordig jij alle Telenet-diensten zoals digitale TV, internet, vaste en mobiele telefonie.

Meeting | VanRoey.be

Commercieel Administratief Bediende

In de functie van Commercieel Administratief Bediende vervul je een veelzijdig takenpakket.
Enerzijds sta je in voor de administratieve afhandeling van commerciële documenten, anderzijds ben je het aanspreekpunt van onze klanten.
Je ondersteunt de account managers en zorgt voor een goede afhandeling tussen VanRoey.be en onze klant.

Senior Functioneel Analist Office 365

Als Senior Functioneel Analist sta je in voor het functionele luik bij de implementatie van onze Office365 oplossingen mbt SharePoint. Je bent verantwoordelijk voor  het maken van de vertaalslag van de functionele behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van onze bouwstenen.

Yoni, Els en Lien zijn 3 vrouwelijke security engineers bij VanRoey.be

Senior Dynamics 365 Software Specialist

Als Senior Software Specialist sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Jouw focus binnen het Dynamics 365 portfolio is Business Central.

Presales Storage

Als Presales Storage is jouw takenpakket gevarieerd én tweezijdig. Langs de ene kant ben je Single Point Of Contact naar onze klanten toe en verantwoordelijk voor de presales. Langs de andere kant verzorg je mee de IT infrastructuur bij onze klanten. Je installeert en configureert alle storage, virtualisatie en backup infrastructuur.

Office 365 Software Specialist

Als Office 365 Software Specialist word je nauw betrokken bij onze projecten en sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Office 365.

uitleg nicolas lifeatvanroey

Security Architect

Als Security Architect ben jij de Technical Lead en Trusted Security Advisor in geavanceerde Security Projecten.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

Sales Specialist Modern Workplace

Als Sales Specialist Modern Workplace speel je een cruciale rol in de uitbreiding en levering van onze Modern Workplace oplossingen. Naast een verdere uitbouw van bestaande relaties, voer je actieve prospectie.

Microsoft Teams | VanRoey.be

Magento Developer

Als Magento Developer ben je onderdeel van ons development team en werk je dagelijks aan uitdagende e-commerce projecten voor verschillende klanten. Op basis van het functioneel en technisch ontwerp, schrijf je dagelijks consistente en herbruikbare code. Hierbij werk je met Magento (2), PHP(7) en MySQL.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

Senior Licensing Specialist

Als Senior Licensing Specialist sta je in voor het adviseren van klanten en collega’s over het juist licentiëren van software. Enerzijds ben jij het telefonische aanspreekpunt voor je klanten. Anderzijds ondersteun je je salescollega’s en adviseer jij hen m.b.t. licensing bij hun klantenbezoeken.

Kempus zijde met groen blaadjes

Junior Engineer Multimedia

Als Junior Engineer Multimedia ben je verantwoordelijk voor de volledige installatie en configuratie van innovatieve vergadertools en touchscreens. Je configureert de schermen in de huidige ICT infrastructuur en geeft onze klanten nadien een korte demo.

CRM laptop lifeatvanroey

SMB Sales

Als SMB Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige verzorging van de klant op gebied van ICT. In ons belevingspunt in Turnhout sta je garant voor een klantvriendelijk onthaal, ontdek je de werkelijke behoeften van de klanten en geef je hen advies op maat.

CRM laptop jordi lifeatvanroey

Junior System Engineer

Als Junior System Engineer sta jij in voor het dagelijks beheer van de ICT-infrastructuur bij onze klanten.

Pat Van Roey bij Microsoft in de VS LifeAtVanRoey

Service Manager

Help jij ons de contracten van klanten op te volgen? Je hebt een helicopterview over de omgeving, respecteert SLA’s en communiceert hierover met de klanten en onze operationele afdelingen.

Functional IT Consultant Modern Workplace

Ken jij als geen ander Office 365 & SharePoint omgevingen? In deze functie maak jij de vertaalslag van de functionele behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van de applicaties!

Sneakpeek Next Gen | VanRoey.be

Next Gen

Wil je je loopbaan in de IT een kickstart geven? VanRoey.be biedt je een intensief opleidingstraject (ja, je wordt betaald!) om je te ontplooien als IT professional!

Senior Accountmanager

Als Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je eigen klantenportefeuille door lange termijn relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten uit te bouwen.

Yoni, Els en Lien zijn 3 vrouwelijke security engineers bij VanRoey.be

Senior Network Engineer

Als Senior Network Engineer ben je verantwoordelijke voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van netwerken. Hiervoor werk je zowel op projecten als op preventief onderhoud en herstellingen van bedrijfsoplossingen bij onze klanten.

Senior Accountmanager

Als Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties.

CRM laptop lifeatvanroey

Accountmanager

Bouw je mee aan ons klantenbestand? Je kan ons helpen groeien, enerzijds door aan actieve prospectie te doen, anderzijds door bestaande klanten te blijven onderhouden.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

Junior Security Engineer

Als Junior Security Engineer verzorg je mee de security-infrastructuur bij onze klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, het onderhoud en de veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

Technical Consultant Microsoft Dynamics 365

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor onze klanten. De Functional Consultant brieft je over de noden van de klant en op basis daarvan programmeer jij de gevraagde elementen.

Operations Manager

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnde werking en ben je gatekeeper van de overkoepelende business processen.

Onze Oplossingen

ESG