Plaats Tewerkstelling: Bij VanRoey.be

Jorn presentateert de Surface Hub 2

Sales Specialist IT Staffing

Als Sales Specialist IT Staffing ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze Staffing afdeling en ondersteun je klanten in hun zoektocht naar IT talent.

Solution Architect

Als Solution Architect ben je SPOC voor onze klanten en verantwoordelijk voor de presales.

Network Engineer

Als Network Engineer ben je verantwoordelijke voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van het netwerk van onze klanten. Hiervoor ga je zowel proactief als reactief tewerk en lever je vlekkeloos nieuwe installaties en migraties op. Je werkt zowel op projecten rond switching als onze wireless oplossingen.

System Engineer Citrix

Als System Engineer Citrix ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij onze B2B klanten, met focus op Citrix.

Presales Modern Workplace

Als Presales Modern Workplace ben jij SPOC naar onze klanten toe en verantwoordelijk voor de presales. Je verleent de Accountmanager ondersteuning als specialist bij Modern Workplace opportuniteiten.

Event | VanRoey.be

Technical Sales Specialist Printing

Als Technical Sales Specialist Printing ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand met betrekking tot Managed Print Solutions.

System Engineer Unified Communications

Als System Engineer UC ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor onze technische oplossingen op vlak van Unified Communications.

Collega's | VanRoey.be

Full Stack Developer

Als Full Stack Developer ben je onderdeel van ons development team en werk je dagelijks aan uitdagende e-commerce projecten.

Meeting | VanRoey.be

Storage Engineer

Als Storage Engineer installeer en configureer je alle storage, virtualisatie en backup infrastructuur van VanRoey.be en zijn klanten.

Managed Printservices | VanRoey.be

Customer Care Administrator

Als Customer Care Administrator bestaat je job uit twee luiken. Ten eerste ben je de overkoepelende contactpersoon van verschillende teams. Ten tweede ligt je focus vooral op onze licenties.

Business Consultant Finance

Als business consultant finance sta je in voor de realisatie van onze Microsoft bedrijfsoplossingen (Business Central). Je bent verantwoordelijk voor het maken van de vertaalslag van de financiële behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van onze bouwstenen.

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant sta jij in voor de verdere uitbouw van VanRoey.be Staffing. Je slaagt erin openstaande vacatures bij onze klanten te matchen met de juiste kandidaat.

Meeting | VanRoey.be

HR Business Partner IT

Als HR Business Partner IT ben je enerzijds verantwoordelijk voor de sourcing van nieuwe IT Professionals, anderzijds sta je in voor de opvolging en coaching van collega’s, socio-juridische ondersteuning en het mee uitbouwen van onze HR-afdeling.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

Remote System Engineer

Als Remote System Engineer opereer je vanuit de Support-afdeling in Turnhout en neem jij de support voor jouw rekening.

Meeting | VanRoey.be

Project Manager

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van diverse projecten vanaf ontwerp tot en met de implementatie en de oplevering van de oplossing. Dit maakt dat je spilfiguur bent doorheen de hele werking.

Microsoft Teams | VanRoey.be

Project Assistant

Als Project/Planning assistent is jouw rol tweezijdig. Langs de ene kant ben je verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van onze projecten. Langs de andere kant ondersteun je en ben je de back-up van onze Operations Supervisor in planning.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

CRM Consultant met ervaring

De functionele implementatie van de CRM oplossing ‘Dynamics 365 Sales’ bij klanten ligt in jouw handen. Je kan de behoeften van VanRoey.be en klanten vertalen naar een slimme opbouw en entiteiten in CRM!

Resource Planner

Als Resource Planner ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van technische resources. Je bepaalt de planning o.b.v. prioriteiten, agenda’s van technische resources, hun technische expertises,…

CRM laptop lifeatvanroey

Daily Operations Supervisor

In de functie als Daily Operations Supervisor sta je in voor de opmaak van onze resource-planning. Je bepaalt de prioriteiten en houdt rekening met de juiste factoren om tot een zo optimaal mogelijke planning te komen.

Collega's aan het werk | Opleiding Power BI Business Professional

Interne Systeembeheerder

Als interne systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de ICT infrastructuur voor alle vestigingen van VanRoey.be.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

System Engineer

Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij onze B2B klanten.

E-Commerce Specialist

Als E-Commerce Specialist ben je verantwoordelijk voor de implementatie van Magento en/of WooCommerce E-Commerce Projecten bij onze klanten.

Meeting | VanRoey.be

Remote Security Engineer

Als Remote Security Engineer opereer je vanuit de Support-afdeling in Turnhout en neem jij de security issues voor jouw rekening. Dit wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor het remote onderhoud en de herstelling van security componenten bij onze business klanten.

CRM laptop jordi lifeatvanroey

Internal Sales

Als Internal Sales ben jij het commerciële aanspreekpunt van onze klant. Je biedt onze accountmanagers de benodigde ondersteuning en neemt een proactieve houding aan naar onze klanten.

Marketing Automation Specialist

Als Marketing Automation Specialist ben je verantwoordelijk voor de implementatie van marketing automation bij onze klanten. Doorheen het hele traject geef je de klant regelmatig feedback over de stand van zaken en fungeer je als dé schakel tussen het Marketing Team en de klant.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

Service Desk Engineer

Als Service Desk Engineer stel je de gepaste oplossing voor m.b.t. het onderhoud en herstellingen van PC’s, smartphones en andere randapparatuur.

Life@VanRoey | VanRoey.be

Senior Dynamics 365 Consultant

Als Senior Dynamics 365 Consultant maak je de vertaalslag van de functionele behoeften van de klant naar de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365.

Sneakpeek Next Gen | VanRoey.be

Student Telenet Adviseur

Als Student Telenet Adviseur vertegenwoordig jij alle Telenet-diensten zoals digitale TV, internet, vaste en mobiele telefonie.

Meeting | VanRoey.be

Commercieel Administratief Bediende

In de functie van Commercieel Administratief Bediende vervul je een veelzijdig takenpakket.
Enerzijds sta je in voor de administratieve afhandeling van commerciële documenten, anderzijds ben je het aanspreekpunt van onze klanten.
Je ondersteunt de account managers en zorgt voor een goede afhandeling tussen VanRoey.be en onze klant.

Senior Functioneel Analist Office 365

Als Senior Functioneel Analist sta je in voor het functionele luik bij de implementatie van onze Office365 oplossingen mbt SharePoint. Je bent verantwoordelijk voor  het maken van de vertaalslag van de functionele behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van onze bouwstenen.

Yoni, Els en Lien zijn 3 vrouwelijke security engineers bij VanRoey.be

Senior Dynamics 365 Software Specialist

Als Senior Software Specialist sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Jouw focus binnen het Dynamics 365 portfolio is Business Central.

Presales Storage

Als Presales Storage is jouw takenpakket gevarieerd én tweezijdig. Langs de ene kant ben je Single Point Of Contact naar onze klanten toe en verantwoordelijk voor de presales. Langs de andere kant verzorg je mee de IT infrastructuur bij onze klanten. Je installeert en configureert alle storage, virtualisatie en backup infrastructuur.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

Office 365 Software Specialist

Als Office 365 Software Specialist word je nauw betrokken bij onze projecten en sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Office 365.

Senior Infrastructure Specialist

Als Senior Infrastructure Specialist ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij onze klanten. Je komt in aanraking met verschillende technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage, Cloud en Security.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

Ervaren Security Specialist

Installeer & configureer securitycomponenten bij onze klanten en binnen VanRoey.be. Je zal regelmatig projecten rond firewalls, anti-spam, mailsecurity, sandboxing, NAC, reverse proxy… uitvoeren.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

Sales Specialist Modern Workplace

Als Sales Specialist Modern Workplace speel je een cruciale rol in de uitbreiding en levering van onze Modern Workplace oplossingen. Naast een verdere uitbouw van bestaande relaties, voer je actieve prospectie.

Microsoft Teams | VanRoey.be

Magento Developer

Als Magento Developer ben je onderdeel van ons development team en werk je dagelijks aan uitdagende e-commerce projecten voor verschillende klanten. Op basis van het functioneel en technisch ontwerp, schrijf je dagelijks consistente en herbruikbare code. Hierbij werk je met Magento (2), PHP(7) en MySQL.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

Senior Licensing Specialist

Als Senior Licensing Specialist sta je in voor het adviseren van klanten en collega’s over het juist licentiëren van software. Enerzijds ben jij het telefonische aanspreekpunt voor je klanten. Anderzijds ondersteun je je salescollega’s en adviseer jij hen m.b.t. licensing bij hun klantenbezoeken.

CRM laptop lifeatvanroey

SMB Sales

Als SMB Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige verzorging van de klant op gebied van ICT. In ons belevingspunt in Turnhout sta je garant voor een klantvriendelijk onthaal, ontdek je de werkelijke behoeften van de klanten en geef je hen advies op maat.

Kaj en Elien op het Vision Event 2018 LifeAtVanRoey

Service Manager

Als Service Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de contracten van de toegewezen klanten. Je hebt een helicopterview over de omgeving, onderhoudt de Service Level Agreements en communiceert hierover met de klanten en de operationele afdelingen.

Steven geeft presentatie op CTOUCH | VanRoey.be

Functional Consultant Modern Workplace

Als Functional Consultant sta je in voor het functionele luik bij de implementatie van onze Office365 oplossingen mbt SharePoint. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de vertaalslag van de functionele behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van de applicatie.

Sneakpeek Next Gen | VanRoey.be

Next Gen

Wil je je loopbaan in de IT een kickstart geven? VanRoey.be biedt je een intensief opleidingstraject (ja, je wordt betaald!) om je te ontplooien als IT professional!

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de verdere uitbouw van je eigen klantenportefeuille, dit zowel door bewerking van bestaande relaties als prospectie.

Yoni, Els en Lien zijn 3 vrouwelijke security engineers bij VanRoey.be

Senior Network Engineer

Als Senior Network Engineer ben je verantwoordelijke voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van netwerken. Hiervoor werk je zowel op projecten als op preventief onderhoud en herstellingen van bedrijfsoplossingen bij onze klanten.

Gesprek | VanRoey.be

Business Development Manager

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een ICT analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt.

Senior Accountmanager

Als Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties.

CRM laptop lifeatvanroey

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Enerzijds sta je in voor actieve prospectie en anderzijds zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande klanten.

Kaj en Elien op het Vision Event 2018 LifeAtVanRoey

Functioneel Consultant Digital Marketing

Als Functioneel Consultant ben je verantwoordelijk voor de analyse en oplevering van diverse projecten rond web & mobile en digitale marketing. Je wordt betrokken bij het pre-sales traject en lijnt samen met de accountmanager de behoeften van de klant af. Vervolgens giet je alles in een projectscope, die je weet te vertalen in onze oplossingen. Als je een “go” hebt voor het project, maak je de vertaalslag naar de technische consultants. Na de officiële kick-off van het project leg je het accent op de uitvoering en geef je regelmatig feedback over de stand van zaken naar de klant.

Business Development Manager Business Applications

Als Sales Specialist Business Applications ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand met betrekking tot onze business applicatie Dynamics 365. Door je kennisdeling en visie op gebied van applicaties zorg je ervoor dat je top-of mind bent bij potentiële klanten.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

Junior Security Engineer

Als Junior Security Engineer verzorg je mee de security-infrastructuur bij onze klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, het onderhoud en de veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder.

Virtual Reality LifeAtVanRoey

Digital Transformation Evangelist

Als Digital Transformation Evangelist ligt jouw uitdaging erin potentiële klanten in ons Experience Center te inspireren met nieuwe oplossingen rond Futureproof Working, gebruik makend van top notch technologieën.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

Technical Consultant Microsoft Dynamics 365

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor onze klanten. De Functional Consultant brieft je over de noden van de klant en op basis daarvan programmeer jij de gevraagde elementen.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

Microsoft Infrastructure Specialist

Als Microsoft Infrastructure Specialist ondersteun jij de klant op vlak van Microsoft oplossingen en Cloud Services zoals Azure en Microsoft 365. Zowel de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder.

Experience Center Manager

Als Experience Center Manager ligt jouw uitdaging erin potentiële klanten in ons Experience Center te inspireren met nieuwe oplossingen rond Futureproof Working, gebruik makend van top notch technologieën.

Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen