Plaats Tewerkstelling: Bij VanRoey.be

Resource Planner

Als Resource Planner ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van technische resources. Je bepaalt de planning o.b.v. prioriteiten, agenda’s van technische resources, hun technische expertises,…

CRM laptop lifeatvanroey

Daily Operations Supervisor

In de functie als Daily Operations Supervisor sta je in voor de opmaak van onze resource-planning. Je bepaalt de prioriteiten en houdt rekening met de juiste factoren om tot een zo optimaal mogelijke planning te komen.

Collega's aan het werk | Opleiding Power BI Business Professional

Interne Systeembeheerder

Als interne systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de ICT infrastructuur voor alle vestigingen van VanRoey.be.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

System Engineer

Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij onze B2B klanten.

E-Commerce Specialist

Als E-Commerce Specialist ben je verantwoordelijk voor de implementatie van Magento en/of WooCommerce E-Commerce Projecten bij onze klanten.

Meeting | VanRoey.be

Remote Security Engineer

Als Remote Security Engineer opereer je vanuit de Support-afdeling in Turnhout en neem jij de security issues voor jouw rekening. Dit wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor het remote onderhoud en de herstelling van security componenten bij onze business klanten.

Pat Van Roey en Eric Goris bij Alides

Internal Sales

Als Internal Sales ben jij het commerciële aanspreekpunt van onze klant. Je biedt onze accountmanagers de benodigde ondersteuning en neemt een proactieve houding aan naar onze klanten.

Marketing Automation Specialist

Als Marketing Automation Specialist ben je verantwoordelijk voor de implementatie van marketing automation bij onze klanten. Doorheen het hele traject geef je de klant regelmatig feedback over de stand van zaken en fungeer je als dé schakel tussen het Marketing Team en de klant.

Koen en Steven in het VanRoey Experience Center

Service Desk Engineer

Als Service Desk Engineer stel je de gepaste oplossing voor m.b.t. het onderhoud en herstellingen van PC’s, smartphones en andere randapparatuur.

Collega's aan het werk | Opleiding Power BI Expert

Business Consultant ERP

Als business consultant sta je in voor de realisatie van onze Microsoft bedrijfsoplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de vertaalslag van de functionele behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van onze bouwstenen.

Sneakpeek Next Gen | VanRoey.be

Student Telenet Adviseur

Als Student Telenet Adviseur vertegenwoordig jij alle Telenet-diensten zoals digitale TV, internet, vaste en mobiele telefonie.

Meeting | VanRoey.be

Commercieel Administratief Bediende

In de functie van Commercieel Administratief Bediende vervul je een veelzijdig takenpakket.
Enerzijds sta je in voor de administratieve afhandeling van commerciële documenten, anderzijds ben je het aanspreekpunt van onze klanten.
Je ondersteunt de account managers en zorgt voor een goede afhandeling tussen VanRoey.be en onze klant.

Senior Functioneel Analist Office 365

Als Senior Functioneel Analist sta je in voor het functionele luik bij de implementatie van onze Office365 oplossingen mbt SharePoint. Je bent verantwoordelijk voor  het maken van de vertaalslag van de functionele behoeften van de klant naar de technische mogelijkheden van onze bouwstenen.

Collega's aan het werk | Opleiding Power BI Expert

PHP Developer

Als PHP Developer werk je aan uitdagende e-commerce projecten voor verschillende klanten. Op basis van het functioneel en technisch ontwerp, schrijf je dagelijks consistente en herbruikbare code.

Yoni, Els en Lien zijn 3 vrouwelijke security engineers bij VanRoey.be

Dynamics 365 Software Specialist

Als Software Specialist sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Jouw focus binnen het Dynamics 365 portfolio is Business Central.

Molenbergnatie Medewerker ICT | VanRoey.be

Presales Storage

Als Presales Storage is jouw takenpakket gevarieerd én tweezijdig. Langs de ene kant ben je Single Point Of Contact naar onze klanten toe en verantwoordelijk voor de presales. Langs de andere kant verzorg je mee de IT infrastructuur bij onze klanten. Je installeert en configureert alle storage, virtualisatie en backup infrastructuur.

Microsoft Teams | VanRoey.be

Storage Specialist

Als Storage Specialist installeer en configureer je alle storage, virtualisatie en backup infrastructuur van VanRoey.be en zijn klanten.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

Office 365 Software Specialist

Als Office 365 Software Specialist word je nauw betrokken bij onze projecten en sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Office 365.

Senior Infrastructure Specialist

Als Senior Infrastructure Specialist ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij onze klanten. Je komt in aanraking met verschillende technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage, Cloud en Security.

Collega's aan het werk | Opleiding Power BI Business Professional

Support Engineer

Als Support Engineer opereer je vanuit de Support-afdeling in Turnhout en neem jij de 2nd line support voor jouw rekening. Dit wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor het remote onderhoud en de herstelling van netwerken bij onze business klanten.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

Security Specialist

Als Security Specialist installeer en configureer je securitycomponenten binnen VanRoey.be en haar klanten. Zo zal je o.a. instaan voor projecten met betrekking tot het firewall datacenter, anti-spam en mail security. Sandboxing, NAC en reverse proxy zijn oplossingen waarmee je frequent in aanraking zal komen.

CRM laptop jordi lifeatvanroey

CRM Consultant

Als CRM Consultant sta je in voor het functionele luik bij de implementatie van onze Dynamics 365 oplossing, CRM. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de definitieve documenten (analyse, Fit-gap,..) die de behoeften van de klant aflijnen en vertalen in onze oplossingen. Hierna neem jij de configuratie van de schermen, processen en entiteiten in CRM voor jouw rekening.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

Sales Specialist Office 365

Als Sales Specialist O365 speel je een cruciale rol in de uitbreiding en levering van onze Modern Workplace oplossingen. Naast een verdere uitbouw van bestaande relaties, voer je actieve prospectie.

Microsoft Teams | VanRoey.be

Magento Developer

Als Magento Developer ben je onderdeel van ons development team en werk je dagelijks aan uitdagende e-commerce projecten voor verschillende klanten. Op basis van het functioneel en technisch ontwerp, schrijf je dagelijks consistente en herbruikbare code. Hierbij werk je met Magento (2), PHP(7) en MySQL.

Molenbergnatie Medewerker ICT | VanRoey.be

Senior Licensing Specialist

Als Senior Licensing Specialist sta je in voor het adviseren van klanten en collega’s over het juist licentiëren van software. Enerzijds ben jij het telefonische aanspreekpunt voor je klanten. Anderzijds ondersteun je je salescollega’s en adviseer jij hen m.b.t. licensing bij hun klantenbezoeken.

CRM laptop lifeatvanroey

SMB Sales

Als SMB Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige verzorging van de klant op gebied van ICT. In ons belevingspunt in Turnhout sta je garant voor een klantvriendelijk onthaal, ontdek je de werkelijke behoeften van de klanten en geef je hen advies op maat.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

Support Engineer

Als Support Engineer zet jij je in voor de second line support van jouw collega’s. Vervolgens zorg jij voor de goede opstart van nieuwe collega’s door het klaarmaken van hun werkpost, hun computer en gsm. Je voorziet de volledige packaging en beheert de software pakketten. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de hardware-stock.

Sneakpeek Next Gen | VanRoey.be

Next Gen

Wil je je loopbaan in de IT een kickstart geven? VanRoey.be biedt je een intensief opleidingstraject (ja, je wordt betaald!) om je te ontplooien als IT professional!

Yoni, Els en Lien zijn 3 vrouwelijke security engineers bij VanRoey.be

Senior Network Engineer

Als Senior Network Engineer ben je verantwoordelijke voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van netwerken. Hiervoor werk je zowel op projecten als op preventief onderhoud en herstellingen van bedrijfsoplossingen bij onze klanten.

Gesprek | VanRoey.be

Business Development Manager

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een ICT analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt.

Eric en klant of partner lachen lifeatvanroey

Senior Accountmanager

Als Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Hiervoor voer je actieve prospectie en zorg je voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties.

IOT Lab | VanRoey.be

System Engineer Unified Communications

Als System Engineer UC ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor onze technische oplossingen op vlak van Unified Communications. Je hebt al relevante ervaring met het beheer en de implementatie van Lync/Skype for Business, Polycom en AudioCodes of gelijkaardige oplossingen.

Kaj en Elien op het Vision Event 2018 LifeAtVanRoey

Functioneel Consultant Digital Marketing

Als Functioneel Consultant ben je verantwoordelijk voor de analyse en oplevering van diverse projecten rond web & mobile en digitale marketing. Je wordt betrokken bij het pre-sales traject en lijnt samen met de accountmanager de behoeften van de klant af. Vervolgens giet je alles in een projectscope, die je weet te vertalen in onze oplossingen. Als je een “go” hebt voor het project, maak je de vertaalslag naar de technische consultants. Na de officiële kick-off van het project leg je het accent op de uitvoering en geef je regelmatig feedback over de stand van zaken naar de klant.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

Junior Security Engineer

Als Junior Security Engineer verzorg je mee de security-infrastructuur bij onze klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, het onderhoud en de veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder.

Virtual Reality LifeAtVanRoey

Digital Transformation Evangelist

Als Digital Transformation Evangelist ligt jouw uitdaging erin potentiële klanten in ons Experience Center te inspireren met nieuwe oplossingen rond Futureproof Working, gebruik makend van top notch technologieën.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

Technical Consultant Microsoft Dynamics 365

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor onze klanten. De Functional Consultant brieft je over de noden van de klant en op basis daarvan programmeer jij de gevraagde elementen.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

Microsoft Infrastructure Specialist

Als Microsoft Infrastructure Specialist ondersteun jij de klant op vlak van Microsoft oplossingen en Cloud Services zoals Azure en Microsoft 365. Zowel de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder.

Experience Center Manager

Als Experience Center Manager ligt jouw uitdaging erin potentiële klanten in ons Experience Center te inspireren met nieuwe oplossingen rond Futureproof Working, gebruik makend van top notch technologieën.