Header Image overlay

Microsoft licenties en prijzen, Ines geeft tips om hierbij te besparen!

Microsoft voert regelmatig wijzigingen door in haar prijzen en licenties. Maar, net als bij je energieleverancier kan het soms lonen je formules te herbekijken. Collega Ines Van Hoof, Licentiespecialist bij VanRoey.be, geeft tekst & uitleg!

Neem ook zeker een kijkje naar onze andere blogberichten!

Meer tips & tricks?

Wil je uitgebreid ontdekken aan de hand van voorbeeldscenario’s welke besparingen of upgrades jouw organisatie kan verwezenlijken? Bekijk dan zeker de video van Ines. In een kwartiertje legt ze helemaal uit welke opties er zijn:

“Als je nog van plan bent om nieuwe abonnementen aan te kopen, start dan een nieuw abonnement voor 1/4/2023, dan vermijd je de prijsstijging van 11%.”

deel dit bericht:

Wist je dat er heel wat te besparen valt met het nieuwe licentiemodel binnen Microsoft 365? Onze licentiespecialiste Ines Van Hoof neemt ze voor jou onder de loep!

Geschreven door:

Tom Hufkens
Marketing Manager bij VanRoey

Al 15 jaar een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Letterlijk en figuurlijk: want door zijn rol als Marketing Manager staat hij regelmatig centraal in onze communicatie. Zijn ervaringen m.b.t. nieuwe marketingmethodes deelt hij geregeld tijdens workshops & events.

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!