Opening Experience Center

Maak als eerste kennis met ons unieke belevingscentrum

Technologische veranderingen volgen elkaar bijzonder snel op. Tal van digitale tools komen op ons af. Hoe weet je als ondernemer op welke technologieën moet worden ingezet? Hoe kunnen Microsoft, VanRoey.be en andere technologiepartners je helpen jouw onderneming te digitaliseren, processen te optimaliseren en producten te transformeren?

In ons gloednieuwe Experience Center begeleiden we klanten richting een digitale transformatie. We bieden er opleidingen, ontbijtsessies, CEO lunches en andere events om op de hoogte te zijn van de technologische mogelijkheden op de markt. Kom op donderdag 5 september naar de officiële opening en ontdek als eerste onze unieke aanpak.

Er is voldoende parking rond het gebouw voorzien.

Agenda

18u30 Receptie met welkomstbuffet
19u30 Verwelkoming door Pat Van Roey
General Manager bij VanRoey.be
19u50 Keynote
Didier Ongena, Managing Director Microsoft BeLux
20u30 Experiencing the Experience Center door Nicolas Mertens
IOT Cloud Solution Architect bij VanRoey.be
21u00 Netwerkmoment & Bezoek IoT Hubs

Sprekers

Didier Ongena
Managing Director bij Microsoft BeLux

Didier Ongena werkt al meer dan 15 jaar voor Microsoft. Na enkele Europese managementfuncties werd hij begin 2018 benoemd tot Managing Director voor België en Luxemburg.

Nicolas Mertens
IoT Cloud Solution Architect

Als Solution Architect IoT is Nicolas ideaal geplaatst om de functionele wensen van een klant te vertalen naar de gepaste technische oplossing. Vanuit deze rol heeft hij zich verder gespecialiseerd in Industrial IoT waarbij Remote Monitoring & Predictive Maintenance centraal staan.

Pat Van Roey
General Manager

Oprichter en bezieler van VanRoey.be. Hij startte het bedrijf in 1993 in Turnhout. Ondertussen zijn er ook vestigingen in Geel, Mechelen en Antwerpen. In al die jaren hield Pat Van Roey, samen met een sterk team achter zich, de motor draaiende.

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • Beslissingsnemers (C-Level)
  • Ondernemers die hun klassieke business willen doen groeien dankzij technologische vernieuwingen

Inschrijven is niet meer mogelijk (Event is volzet)

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

*Lees de privacyvoorwaarden. Door je in te schrijven voor een fysieke sessie dien je akkoord te gaan met onze COVID-19 richtlijnen.

Gerelateerde info

Kom de nieuwste technologieën ervaren om jouw werknemers te ondersteunen, klanten beter van dienst te zijn en je bedrijfsvoering of producten te optimaliseren!

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

Geen zorgen, we hebben nog tal van andere (gratis) inspirerende events.