Overlay | VanRoey.be

Events, Opleidingen & webinars

Laat je inspireren door onze specialisten

Wij kennen de ICT wereld door en door en informeren je graag zodat je de juiste keuzes kan maken. Spreek met experts en collega’s en ontdek de nieuwe manier van werken!

Wil je graag uitnodigingen krijgen voor onze events? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

RICHTLIJNEN CORONA:
Onze events, workshops & opleidingen gaan steeds door op een verantwoorde en veilige manier waar iedereen zich comfortabel bij voelt.

  • Topic

  • Filter leegmaken
Laat je onderdompelen in de wereld van Office 365 en ontdek hoe tools zoals Teams, SharePoint Online, Planner, PowerBi, ... en voornamelijk de integratie hiertussen je productiviteit een boost geven!
Hewlett Packard Enterprise en VanRoey.be nodigen je graag uit voor een heerlijke lunch om in te zoomen op het belang van jouw bedrijfsdata.
Ontdek op onze beursstand hoe je helder kan communiceren, data centraliseert, assets kan traceren en zoveel meer...
De samenwerkingstool Microsoft Teams biedt je veel meer mogelijkheden dan chatten en bellen. Ontdek hoe je je productiviteit kan boosten!
Ben jij ook het overzicht van alle Teams & SharePoint sites verloren? En op zoek naar 1 tool om alles in goede banen te leiden? Maak kennis met GroupMGR!
Oefening baart kunst! Ontdek in één voormiddag de juiste ingrediënten voor hybride meetings & ga aan de slag met onze tips en tricks rond Teams.
Kom naar onze Lunch & Learn Real Estate en ontdek waarom VanRoey.be dé ICT-partner voor iedere projectontwikkelaar is.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen