Header Image overlay

Microsoft lanceert all-in-one Office App

De go-to productiviteits app voor de mobiele werkplek?

Tijdens Ignite 2019 stelde Microsoft haar nieuwe all-in-one Office app voor als 1 van de 8 belangrijkste nieuwigheden voor 2020. Dat deze app veel meer is dan zomaar de som van Excel, Word en PowerPoint is zeker.

.

Intuïtief en geïntegreerd

We zijn meteen gecharmeerd door de eenvoud en de gebruiksvriendelijkheid van de interface. Naar goede Microsoft-gewoonte koppelt de app snel met je Microsoft en andere accounts en ben je meteen vertrokken. Uiteraard is er geen nood meer aan het heen en weer springen tussen Excel, Word en PowerPoint. Je krijgt snelle toegang tot je documenten en kunt gemakkelijk filteren en zoeken. Deze app kent een hoge mate van integratie en dat biedt daardoor nieuwe perspectieven.

Screenshot Office App Home Screenshot Office App Overzicht

 

Op maat van de noden van de moderne werkplek

In de moderne werkplek is er nu eenmaal een nood om grote hoeveelheden informatie snel te verwerken en op een inzichtelijke manier te presenteren. Data analyseren in een Excel-sheet, om er daarna een rapport in Word over te schrijven en dat vervolgens in de vorm van een PowerPoint presentatie voor te stellen, wordt tegenwoordig vaak ervaren als een achterhaalde en trage manier van werken. In een dynamische werkomgeving waar massale hoeveelheden data via verschillende kanalen en in verschillende formaten samenkomen, vloeien de analyse, interpretatie en presentatie fasen in elkaar. Daardoor is de integratie van de Office productiviteitsapplicaties precies zo relevant. De Microsoft Office 365 all-in-one app sluit heel nauw aan bij de noden van de moderne werkplek.

Nieuwe manier van samenwerken?
Met anderen aan projecten werken of samenwerken met personen buiten jouw team? Hét kan. Dankzij Teams bewaar je het overzicht & worden alle vormen van communicatie vereenvoudigd.

Slimme features

De camera in onze smartphone gebruiken we de laatste jaren steeds vaker voor het snel scannen van allerlei documenten en informatie. Denk bijvoorbeeld maar aan een tekstdocument zoals een artikel in de krant, een afbeelding of een schets van een flow diagram of een detail van het nieuwste prototype dat je R&D team ontwikkelde. Dankzij de geïntegreerde Office Lens maak je vanuit de Office 365 app foto’s of scans en komen die meteen terecht in de toepassingen waar je ze wilt gebruiken. Ook de integratie van eenvoudige acties, zoals bijvoorbeeld het tekenen van PDF bestanden en formaatconversies, doen je intuïtief naar de Office 365 app grijpen.

Screenshot Office App Acties Screenshot Office App Slimme Features

 

 

Mobile all the way

De all-in-one Office app heeft ongetwijfeld het potentieel om dé productiviteits app te worden voor de mobiele werkplek. Eenvoud en een hoge mate van integratie zorgen ervoor dat het werkelijk een verademing is om deze applicatie te gebruiken. De smartphone is ondertussen het meest gebruikte device in ons dagelijks leven en is zonder twijfel op weg om dat ook op de moderne werkplek te worden. Microsoft ondersteunt en drijft deze tendens met de introductie van deze all-in-one Office app. Wordt dit de go-to productiviteits app voor de mobiele werkplek? Wij denken alvast van wel.

Download de app hier voor Google Android of Apple iOS

“De all-in-one Office app heeft ongetwijfeld het potentieel om dé productiviteits app te worden voor de mobiele werkplek”

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!