Turnhout / Geel / Mechelen / Brussel, 18 maart 2016

Logo VEEAMGisterenavond viel VanRoey.be opnieuw in de prijzen. Veeam erkent VanRoey.be – voor het tweede jaar op rij – als SMB Partner of the Year, de Belgische partner die het meest bijgedragen heeft tot de kwaliteit, het succes en de innovatie van Veeam gedurende het afgelopen jaar.

Nog mooier is dat VanRoey.be dit jaar ook de Customer Choice Award mee naar huis mocht nemen. Van de 100 Belgische partners van Veeam waren het vooral de klanten van VanRoey.be die de moeite deden om te stemmen en zo hun tevredenheid over VanRoey.be als hun ICT-partner en leverancier van Veeam Software te uiten. Deze erkenning geeft het team van VanRoey.be weer een duwtje in de rug.

Weer een bijzondere opsteker voor het team van VanRoey.be. Eric Primus, Sales Director,
“Strategische partnerships kunnen je marktpositie en data veilig stellen.” Samen met Veeam bieden wij onze klanten oplossingen voor de bescherming van hun datacenter, of dit nu on premise, in de cloud of hybride (een combinatie van beide) is. Door data altijd beschikbaar te houden, dataverlies te voorkomen en data zeer snel te herstellen bij incidenten, zorgen we er voor dat bedrijven en organisaties continu operationeel blijven. Ook zo ondersteunt ICT de strategie van onze klanten.”

Op de foto bovenaan ziet u Eric Primus, Sales Director, die namens VanRoey.be de Veeam Customer Choice Award 2015 in ontvangst neemt.