HP’s Office of The Future

Virtual Experience Tour

Het is duidelijk: we moeten op een andere manier werken. In 2019 al pakte HP uit met ‘Office Of The Future’, maar de COVID-19-gebeurtenissen brachten de nood aan verandering echter in een stroomversnelling: zo werd thuiswerk bijvoorbeeld maximaal toegepast om de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

De werkplek van vandaag evolueert naar een hybride werkomgeving waarin we op verschillende werkplekken (thuis, op kantoor, on the road …) veilig en productief moeten kunnen werken. Daarom heeft HP een vernieuwde versie van the Office of the Future klaar.

In een fantastische online experience van slechts 2 uur ontdek je de cultuur en proef je de sfeer van deze vernieuwde hybride werkomgeving. En dat mag je best wel letterlijk nemen … Want we voorzien je een week voor de inspiratiesessie nog van iets leuks, bij jou geleverd. Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan snel in!

Na inschrijving ontvang je van ons een link om deze sessie online bij te wonen

Agenda

09u00 Welkom & Introductie
09u15 Virtual Tour Office of the Future
Met topics zoals the office, home office, on the go, security, sustainability & persona’s 
10u30 Virtual Round Table + Modern Workplace in de praktijk
11u00 Einde sessie

Gastheer

Joris Dockx
Sales Specialist Modern Workplace

Sinds 2019 versterkt Joris ons Modern Workplace team bij VanRoey.be. Als Sales Specialist heeft hij de nodige knowhow om onze klanten bij te staan in hun zoektocht naar performante notebooks & workstations. Om zo de productiviteit te boosten & ervoor te zorgen dat ze ook veilig werken.

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • Zaakvoerders
  • C-level beslissingsnemers
  • Aankoopverantwoordelijken
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

*Lees de privacyvoorwaarden

Gerelateerde info

Kom de nieuwste technologieën ervaren om jouw werknemers te ondersteunen, klanten beter van dienst te zijn en je bedrijfsvoering of producten te optimaliseren!
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen