HP’s Office of The Future

Virtual Experience Tour

Het is duidelijk: we moeten op een andere manier werken. In 2019 al pakte HP uit met ‘Office Of The Future’, maar de COVID-19-gebeurtenissen brachten de nood aan verandering echter in een stroomversnelling: zo werd thuiswerk bijvoorbeeld maximaal toegepast om de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

De werkplek van vandaag evolueert naar een hybride werkomgeving waarin we op verschillende werkplekken (thuis, op kantoor, on the road …) veilig en productief moeten kunnen werken. Daarom heeft HP een vernieuwde versie van the Office of the Future klaar.

In een fantastische online experience van slechts 2 uur ontdek je de cultuur en proef je de sfeer van deze vernieuwde hybride werkomgeving. En dat mag je best wel letterlijk nemen … Want we voorzien je een week voor de inspiratiesessie nog van iets leuks, bij jou geleverd. Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan snel in!

Na inschrijving ontvang je van ons een link om deze sessie online bij te wonen

Agenda

09u00 Welkom & Introductie
09u15 Virtual Tour Office of the Future
Met topics zoals the office, home office, on the go, security, sustainability & persona’s 
10u30 Virtual Round Table + Modern Workplace in de praktijk
11u00 Einde sessie

Gastheer

Inschrijven

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • Zaakvoerders
  • C-level beslissingsnemers
  • Aankoopverantwoordelijken

Onze Oplossingen

ESG

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

We organiseren regelmatig andere inspirerende events & opleidingen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.