De kans dat u met Office 365 werkt is groot. Denk Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Misschien heeft u ook al kennis gemaakt met andere apps van deze totaalsuite, voorgesteld tijdens onze Office 365-webinars. Maar kent u alle ‘geheimen’? Een nieuw eBook van Microsoft geeft u heel wat tijdbesparende tips & tricks. Hier onthullen we al een tipje van de sluier.

Onbegrensd samenwerken

Door Office 365 ten volle te benutten kunnen uw werknemers nog flexibeler (samen-)werken. Office 365 brengt het beste van twee technologieën samen: de cloud en mobiele apps. Zo kan u realtime skypen met collega’s en tegelijkertijd samen aan hetzelfde document werken. Ontdek hoe u dit doet in het eBook.

Tijdbesparende tips & tricks

Time is money, daarom is nog efficiënter en productiever werken mooi meegenomen. Wist u bijvoorbeeld dat de zogenaamde functie ‘Vertel wat u wilt doen’ – een hulpmiddel voor zoeken op basis van natuurlijke taal- een van de beste functies is om tijd te besparen in Word en Excel? Hiermee kan u meteen zoeken naar de actie die u wilt uitvoeren. Handig toch? In het eBook wordt deze functie beschreven. En nog meer:

Gelieve onderstaande te vervolledigen. Wij zullen u het E-Book "Office 365 - Tijdsbesparende tips voor je groeiende bedrijf" onmiddellijk toezenden.