AFGELOPEN:
Ransomware zet uw bedrijfsnetwerk onder druk

De afgelopen weken stond de security van uw netwerk zwaar onder druk. De ene na de andere ransomware-aanval werd de wereld ingestuurd. Zowel kleine als grote ondernemingen werden geviseerd. Zorgeloos ben je nooit, maar enkel met een doordacht en gelaagd securitybeleid kan je voorkomen dat uw onderneming een gemakkelijk doelwit is.

VanRoey.be volgt de security-oplossingen van Fortinet al van het eerste uur. Ondertussen bouwden we uitzonderlijk veel expertise op, die we graag met u delen. Samen met Fortinet bieden wij u een Forti-update aan. Hackers zitten niet stil, maar wij ook niet.

Release FortiOS 5.6

De lancering van FortiOS 5.6 betekent een nieuwe stap in de strijd tegen cybercriminaliteit. Tal van onderdelen werden vernieuwd. Tal van technologische innovaties worden samengebracht in een gecentraliseerde oplossing. De mogelijkheden reiken veel verder dan traditionele beveiligingsplatformen Tijdens dit gratis technisch webinar ontdekt u welke belangrijke prestatieverbeteringen Fortinet u op technisch vlak te bieden heeft en krijgt u een overzicht van de Forti-Fabric.

Tech Webinar

Praktisch

Vrijdag 23 juni 2017 van 11.00 tot 12.00 uur.
Na inschrijving ontvangt u van ons per mail een link om het webinar te volgen.

Peter VanhemelryckUw trainer

Peter Vanhemelryck
System Engineer Fortinet

Waarom Fortinet?

Fortinet is marktleider in Unified Threat Management (UTM) en levert wereldwijs netwerksecurity oplossingen. Fortinet beschikt over een ecosysteem waarmee u uw volledig netwerk beveiligt. Dankzij de hoogst mogelijke certificatie (Platinum + Partner of Excellence) is VanRoey.be de ideale partner voor de implementatie ervan.

GDPR

Uiterlijk tegen 25 mei 2018 dient iedere onderneming of organisatie in de Europese Unie te kunnen aantonen maatregelen genomen te hebben om persoonlijke gegevens van burgers te beschermen. Dit zowel op technisch als organisatorisch vlak. Daar we allemaal data verzamelen van onze klanten heeft deze wetgeving (GDPR) invloed op zowat ieder bedrijf. Onze specialisten staan klaar om uw netwerk op technisch vlak hiervoor klaar te stomen.

Inschrijven

[contact-form-7 id=”32″]

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar