Dynamics 365 For Talent

Trek en neem sneller de juiste mensen aan en hou ze gelukkig binnen je organisatie.

Op HR wordt vaak bespaard. Efficiënt werken is dus de boodschap! Maar de War for Talent woedt meer dan ooit. Talent is een all-in wervingsbeheersysteem voor je HR team, volledig geïntegreerd met je organisatie

Vind snel de juiste mensen door integratie met LinkedIn
Bespaar werk door gesprekken onboarding te stroomlijnen
Beheer kandidaten en medewerkers in één portaal en krijg inzichten
Een transparante ervaring, zowel voor HR medewerkers als personeel

Microsoft Dynamics 365 Logo
Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
VanRoey.be is Certified for Dynamics NAV

Attract: de juiste kandidaten

(1e item wordt niet weergegegeven)

Maak moeiteloos verbinding met de grootste talentenmarkt ter wereld.

Met LinkedIn Recruiter System Connect (RSC) heb je naadloos toegang tot informatie over. Samen met je recruiterteam kan je effectiever kandidaattrajecten beheren.

Beheer alle vacatures en kandidaten op een centrale plaats. Markeer en volg veelbelovende kandidaten door talentenpools te volgen.

Monitor het wervingsproces en profiteer van een goed inzicht in de vaardigheden en competenties van kandidaten en de feedback uit sollicitatiegesprekken.

Geconsolideerde kandidaatprofielen zijn altijd actueel met opt-in-mogelijkheden voor LinkedIn en Office 365.

Bied recruiters en wervingsmanagers de mogelijkheid kandidaten te screenen en selecteren met vaardigheden, persoonlijkheid en eigenschappen die in de bedrijfscultuur passen.

Dankzij intuïtieve dashboards krijg je een goed begrip van de kwaliteiten van kandidaten en de gezondheid van je wervingstraject.

Je krijgt van iedereen in het wervingsteam onafhankelijke feedback die alleen zichtbaar is voor de wervingsmanager. Zo kan partijdigheid geen rol spelen. 

Met ingebouwde, door de beheerder geregelde beveiliging, bulkverwerking en sjablonen verzeker je dat de juiste informatie en methodes worden afgedwongen. Je kunt de oplossing moeiteloos personaliseren en uitbreiden.

Een handige portal biedt ondersteuning voor elke stap in het traject – van het eerste contact naar het sollicitatiegesprek tot indiensttreding en daarna.

Vereenvoudig sollicitatiegesprekken: Dankzij uitgebreide integratie met Office 365 kun je het inplannen van sollicitatiegesprekken automatiseren. Dankzij de Skype-integratie kun je talent van over de hele wereld spreken.

Verhoog de nauwkeurigheid en snelheid van je aanbod aan geselecteerde kandidaten.

Met configureerbare workflows, sjablonen en goedkeuringsprocessen weet je zeker dat managers, recruiters en hr-specialisten efficiënt samenwerken om een aantrekkelijk aanbod samen te stellen.

Onboard: gestroomlijnd proces

(1e item wordt niet weergegegeven)

Dynamics 365 For Talent onboarding procesVaak moeten nieuwe medewerkers eerst nog een opzeg doen.

Nu kan je hier nuttig gebruik van maken door geautomatiseerd documentatie door te sturen zodat de nieuwe werkkracht je bedrijf beter kan leren kennen.

Je kan hem of haar ook alvast bv. werkmiddelen laten kiezen (zoals type laptop, software, opties wagen, voorkeuren stoel, scherm of bureau…) Zodat hij of zij op dag één direct aan de slag kan.

Zorg dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen en stroomlijn het papierwerk.

Dankzij stapsgewijze controlelijsten om administratieve taken zoals achtergrondchecks en het invullen van formulieren met belasting- en bankgegevens tijdig af te ronden, kunt u zich op een fijne eerste werkdag richten.

Teamleden kunnen documentatie en taken bijdragen zodat starters alles voorhanden hebben om efficiënt op te starten.

Één centrale locatie voor bedrijfsgegevens, contactgegevens, trainingsresources, organisatieschema’s, tips….

Maak sjablonen voor het inwerken van verschillende rollen.

Creëer mogelijkheden voor feedback om de inwerkervaring continu te verbeteren en transformerende bedrijfsresultaten te stimuleren.

Bepaal zelf wie wat te zien krijgt. 

Feedback zal centraal staan voor je HR collega’s en indien gewenst ook de nieuwe werknemer. 

Zo blijft iedereen op de hoogte van vitale informatie.

Meer weten over D365 for Talent?

Onze experts geven graag alle uitleg en tonen je hoe het werkt.

btw nr.*

Inzichten dankzij Power-BI & onze doorgedreven expertise

Als je Dynamics 365 for Talent juist configureert komt een schat aan informatie en inzichten naar boven. Visuele dashboards die vitale informatie tonen. Reken daarom op onze expertise én jarenlange ervaring om Talent en Dynamics 365 voor je op te zetten.

Je databases bevatten een schat aan informatie. Iedere medewerker kan een eigen dashboard opzetten waarin hij of zij exact te zien krijgt wat relevant is. Verlof, opleidingen & certificaten, doelstellingen, taken, gesprekken…

Krijg globale inzichten in ziekteverzuim, verloning, verlof… dankzij Power-BI grafieken. Reken hiervoor op ons advies en jarenlange ervaring. We gebruiken deze tools ook voor onze HR en Staffing dienst alsook bij vele klanten.

Waarom Microsoft Dynamics 365?

Meer weten?

Onze expert helpt je graag met je zoektocht naar het perfecte bedrijfsbeheer platform en laat graag zien wat de mogelijkheden zijn.

btw nr.*

Dynamics 365 add-ons

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
VanRoey.be is Certified for Dynamics NAV

Dynamics 365
for Real Estate

Dekt de volledige lading voor projectontwikkelaars: van haalbaarheidsstudie tot facturatie. Calculaties van projecten, haalbaarheidsberekeningen, budgetten, quotiteiten berekening, opvolgen van vorderingsstaten & facturatie volgens wet Breyne.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365 for
Construction & installation

Praktijkgerichte oplossing voor bouw- en installatiebedrijven die je ondersteunt in alle administratieve & logistieke beslommeringen. Werd ontwikkeld door en met specialisten uit de sector om volledig aan je behoeften te voldoen.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365 For Talent

Optimaliseert en stroomlijnt je wervingsprocedure, de eerste werkmaanden en het retentiebeleid. Verlicht je HR-administratie en zorgt dat teamleads werk uit handen van HR kunnen nemen met gelukkige werknemers tot gevolg!

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
Business Central

Verbind financiën, sales, service en operaties. Automatiseer & beveilig je toeleveringsketen. Zo verkoop je slimmer, met verbeterde klantenservice en hou je projecten op schema/binnen het budget! Dit alles binnen één oplossing.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
Project Service Automation

Haal het meeste uit je projecten: Voorspel de projectwinstgevendheid, optimaliseer je middelen en beheer projecten met vertrouwen. Je serviceprofessionals kunnen hun werk leveren m.b.v. intuïtieve en samenwerkende tools.

Meer weten?

Dynamics 365
for Sales

Vergroot de productiviteit van verkopers met naadloze tools en bevorder de juiste relaties met CRM. Intelligente verkoopprocessen die verkopers naar optimale resultaten begeleiden. Verkoop slimmer dankzij inzichten en beredeneerde klantencontacten.

Meer weten?

Dynamics 365
For Field Service

Innoveer in je service-ervaring. Enerzijds door problemen proactief te detecteren en op te lossen zodat er alleen een technicus wordt gestuurd als dat nodig is. Anderzijds door klanten selfservice-portals, proactieve updates en tracering van technici te bieden.

Meer weten?

Dynamics 365
For Marketing

Tover onbekende bezoekers om tot bekende leads, hot prospects en alles daartussen in deze all-in-one marketing-automation oplossing. Voer doordachte remarketing campagnes via meerdere kanalen om leads aan te trekken en te houden.

Meer weten?

Dynamics 365
Customer Service

Verdien loyaliteit met persoonlijke klantenservice. Gebruik virtuele assistent-bots om snel en efficiënt klanten te helpen. Verbeter service-ervaringen via feedback op rechtstreekse enquêtes, discussieforums en social listening.

Meer weten?

Onze Oplossingen

ESG

Meer weten?

Onze gecertificeerde experts beantwoorden graag je vragen.

btw nr.*