Overlay | VanRoey.be

Dynamics 365 For Talent

Trek en neem sneller de juiste mensen aan en hou ze gelukkig binnen je organisatie.

Op HR wordt vaak bespaard. Efficiënt werken is dus de boodschap! Maar de War for Talent woedt meer dan ooit. Talent is een all-in wervingsbeheersysteem voor je HR team, volledig geïntegreerd met je organisatie

Vind snel de juiste mensen door integratie met LinkedIn
Bespaar werk door gesprekken onboarding te stroomlijnen
Beheer kandidaten en medewerkers in één portaal en krijg inzichten
Een transparante ervaring, zowel voor HR medewerkers als personeel

Microsoft Dynamics 365 Logo
Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
VanRoey.be is Certified for Dynamics NAV

Attract: de juiste kandidaten

(1e item wordt niet weergegegeven)

Maak moeiteloos verbinding met de grootste talentenmarkt ter wereld.

Met LinkedIn Recruiter System Connect (RSC) heb je naadloos toegang tot informatie over. Samen met je recruiterteam kan je effectiever kandidaattrajecten beheren.

Beheer alle vacatures en kandidaten op een centrale plaats. Markeer en volg veelbelovende kandidaten door talentenpools te volgen.

Monitor het wervingsproces en profiteer van een goed inzicht in de vaardigheden en competenties van kandidaten en de feedback uit sollicitatiegesprekken.

Geconsolideerde kandidaatprofielen zijn altijd actueel met opt-in-mogelijkheden voor LinkedIn en Office 365.

Bied recruiters en wervingsmanagers de mogelijkheid kandidaten te screenen en selecteren met vaardigheden, persoonlijkheid en eigenschappen die in de bedrijfscultuur passen.

Dankzij intuïtieve dashboards krijg je een goed begrip van de kwaliteiten van kandidaten en de gezondheid van je wervingstraject.

Je krijgt van iedereen in het wervingsteam onafhankelijke feedback die alleen zichtbaar is voor de wervingsmanager. Zo kan partijdigheid geen rol spelen. 

Met ingebouwde, door de beheerder geregelde beveiliging, bulkverwerking en sjablonen verzeker je dat de juiste informatie en methodes worden afgedwongen. Je kunt de oplossing moeiteloos personaliseren en uitbreiden.

Een handige portal biedt ondersteuning voor elke stap in het traject – van het eerste contact naar het sollicitatiegesprek tot indiensttreding en daarna.

Vereenvoudig sollicitatiegesprekken: Dankzij uitgebreide integratie met Office 365 kun je het inplannen van sollicitatiegesprekken automatiseren. Dankzij de Skype-integratie kun je talent van over de hele wereld spreken.

Verhoog de nauwkeurigheid en snelheid van je aanbod aan geselecteerde kandidaten.

Met configureerbare workflows, sjablonen en goedkeuringsprocessen weet je zeker dat managers, recruiters en hr-specialisten efficiënt samenwerken om een aantrekkelijk aanbod samen te stellen.

Onboard: gestroomlijnd proces

(1e item wordt niet weergegegeven)

Dynamics 365 For Talent onboarding procesVaak moeten nieuwe medewerkers eerst nog een opzeg doen.

Nu kan je hier nuttig gebruik van maken door geautomatiseerd documentatie door te sturen zodat de nieuwe werkkracht je bedrijf beter kan leren kennen.

Je kan hem of haar ook alvast bv. werkmiddelen laten kiezen (zoals type laptop, software, opties wagen, voorkeuren stoel, scherm of bureau…) Zodat hij of zij op dag één direct aan de slag kan.

Zorg dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen en stroomlijn het papierwerk.

Dankzij stapsgewijze controlelijsten om administratieve taken zoals achtergrondchecks en het invullen van formulieren met belasting- en bankgegevens tijdig af te ronden, kunt u zich op een fijne eerste werkdag richten.

Teamleden kunnen documentatie en taken bijdragen zodat starters alles voorhanden hebben om efficiënt op te starten.

Één centrale locatie voor bedrijfsgegevens, contactgegevens, trainingsresources, organisatieschema’s, tips….

Maak sjablonen voor het inwerken van verschillende rollen.

Creëer mogelijkheden voor feedback om de inwerkervaring continu te verbeteren en transformerende bedrijfsresultaten te stimuleren.

Bepaal zelf wie wat te zien krijgt. 

Feedback zal centraal staan voor je HR collega’s en indien gewenst ook de nieuwe werknemer. 

Zo blijft iedereen op de hoogte van vitale informatie.

Meer weten over D365 for Talent?

Onze experts geven graag alle uitleg en tonen je hoe het werkt.

Inzichten dankzij Power-BI & onze doorgedreven expertise

Als je Dynamics 365 for Talent juist configureert komt een schat aan informatie en inzichten naar boven. Visuele dashboards die vitale informatie tonen. Reken daarom op onze expertise én jarenlange ervaring om Talent en Dynamics 365 voor je op te zetten.

Je databases bevatten een schat aan informatie. Iedere medewerker kan een eigen dashboard opzetten waarin hij of zij exact te zien krijgt wat relevant is. Verlof, opleidingen & certificaten, doelstellingen, taken, gesprekken…

Krijg globale inzichten in ziekteverzuim, verloning, verlof… dankzij Power-BI grafieken. Reken hiervoor op ons advies en jarenlange ervaring. We gebruiken deze tools ook voor onze HR en Staffing dienst alsook bij vele klanten.

Waarom Microsoft Dynamics 365?

Als je zelf al met andere databases werkt is er in bijna alle gevallen wel een link te leggen met Dynamics 365.

Dynamics 365 streeft ernaar het centrale, kloppende hart van van de organisatie te worden. Zo wordt het voor collega’s eenvoudiger om de gegevens van de custom built productielijn, webshop of magazijnsoftware toch te raadplegen.

Je eigen dashboards, eigen grafieken, eigen inzichten.

Beperk toegang tot zaken voor zij die er geen rechten toe hebben. Verberg irrelevante zaken voor zij die ze niet gebruiken. Kortom: Dynamics 365 toont enkel wat je nodig hebt en stelt je in staat unieke dashboards te tonen die je beter in staat stellen om jouw functie uit te voeren.

Dankzij visuele editors en tools zonder code bouw je bovendien in een handomdraai web- en mobiele applicaties.

Medewerkers verwachten overal en altijd te kunnen werken.

Dynamics 365 is vanuit de cloud te benaderen en werkt volledig ‘responsive’, dus ongeacht locatie, besturingssysteem, schermgrootte of apparaattype: je kan altijd veilig aan de slag!

Alle collega’s kunnen de gegevens in je Dynamics 365 ERP en CRM benutten. Eenvoudiger dan ooit!

Importeer gegevens naar Excel, gebruik klantgegevens in Word om geautomatiseerde voorstellen op te stellen of Outlook om mails te versturen. Toon inzichtrijke grafieken in Power-BI of nuttige KPI’s in SharePoint. Je kan het zo gek niet bedenken, het kan allemaal.

Lees meer over Office 365

Reken op het Microsoft-cloudplatform om de kosten en complexiteit van infrastructuur te besparen.

Vertrouw op de geavanceerde datacentra van Microsoft met quasi 100% uptime om je gegevens altijd en overal, veilig te bereiken. Razendsnel!

Lees meer over Azure

Stimuleer innovatie: Transformeer je bedrijfsvoering via AI-gestuurde inzichten die je teams naar de juiste bedrijfsresultaten leiden.

De juiste conclusies trekken uit Big Data is hypercomplex en bijna onmogelijk voor mensen. Daarom schakelt Dynamics 365 Machine learning en Artificial intelligence in om opmerkelijke zaken en verborgen linken naar boven te brengen.

Meer weten?

Onze expert helpt je graag met je zoektocht naar het perfecte bedrijfsbeheer platform en laat graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Dynamics 365 add-ons

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
VanRoey.be is Certified for Dynamics NAV

Dynamics 365
for Real Estate

Dekt de volledige lading voor projectontwikkelaars: van haalbaarheidsstudie tot facturatie. Calculaties van projecten, haalbaarheidsberekeningen, budgetten, quotiteiten berekening, opvolgen van vorderingsstaten & facturatie volgens wet Breyne.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365 for
Construction & installation

Praktijkgerichte oplossing voor bouw- en installatiebedrijven die je ondersteunt in alle administratieve & logistieke beslommeringen. Werd ontwikkeld door en met specialisten uit de sector om volledig aan je behoeften te voldoen.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365 For Talent

Optimaliseert en stroomlijnt je wervingsprocedure, de eerste werkmaanden en het retentiebeleid. Verlicht je HR-administratie en zorgt dat teamleads werk uit handen van HR kunnen nemen met gelukkige werknemers tot gevolg!

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
Business Central

Verbind financiën, sales, service en operaties. Automatiseer & beveilig je toeleveringsketen. Zo verkoop je slimmer, met verbeterde klantenservice en hou je projecten op schema/binnen het budget! Dit alles binnen één oplossing.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
Project Service Automation

Haal het meeste uit je projecten: Voorspel de projectwinstgevendheid, optimaliseer je middelen en beheer projecten met vertrouwen. Je serviceprofessionals kunnen hun werk leveren m.b.v. intuïtieve en samenwerkende tools.

Meer weten?

Dynamics 365
for Sales

Vergroot de productiviteit van verkopers met naadloze tools en bevorder de juiste relaties met CRM. Intelligente verkoopprocessen die verkopers naar optimale resultaten begeleiden. Verkoop slimmer dankzij inzichten en beredeneerde klantencontacten.

Meer weten?

Dynamics 365
For Field Service

Innoveer in je service-ervaring. Enerzijds door problemen proactief te detecteren en op te lossen zodat er alleen een technicus wordt gestuurd als dat nodig is. Anderzijds door klanten selfservice-portals, proactieve updates en tracering van technici te bieden.

Meer weten?

Dynamics 365
For Marketing

Tover onbekende bezoekers om tot bekende leads, hot prospects en alles daartussen in deze all-in-one marketing-automation oplossing. Voer doordachte remarketing campagnes via meerdere kanalen om leads aan te trekken en te houden.

Meer weten?

Dynamics 365
Customer Service

Verdien loyaliteit met persoonlijke klantenservice. Gebruik virtuele assistent-bots om snel en efficiënt klanten te helpen. Verbeter service-ervaringen via feedback op rechtstreekse enquêtes, discussieforums en social listening.

Meer weten?

Ook Interessant

Op zoek naar een allround of gespecialiseerd ICT-profiel om uw IT-afdeling te vergroten zonder de headcount te vergroten en de kosten onder controle te houden?

Meer weten?

De gecertificeerde experts van VanRoey.be beantwoorden graag je vragen of tonen je hoe het werkt.