Wanneer u vandaag als bedrijf een nieuwe printer zoekt, kijkt u wellicht naar de best mogelijke laser-oplossing. Logisch, want inkt was dankzij een aantal belangrijke nadelen jaren afwezig in bedrijfsomgevingen:

  • Inktprinters waren trager dan laser;
  • Inkt liep uit bij het markeren;
  • Inkt was duurder dan toner;
  • Wanneer je een lange periode niet printte, droogde de inkt uit;

Maar HP zat niet stil en ging met deze nadelen aan de slag. Ze wierpen hun expertise op het vlak van de digitale drukwereld in de schaal en hebben hun OfficeJet Pro X inkjetserie heruitgevonden. Rethink Inkjet!

Revolutie in inkjet … en uw portemonnee

HP is er in geslaagd alle nadelen weg te werken! De nieuwe Officejet printers werken met een printkop die de volledige breedte van het blad omvat (HP PageWide-Technologie) en hierdoor is het papier het enige bewegende onderdeel in deze printer. Dit werkt snel. Zo snel zelfs dat de Officejet Pro (X576) met een snelheid van 70ppm is opgenomen in het Guiness Book als snelste printer in zijn klasse! Bovendien is deze printkop is zo ontworpen dat de inkt niet uitdroogt wanneer u de printer enige tijd niet gebruikt.

De inkttechnologie die HP gebruikt in haar Officejet Pro X reeks is volledig vernieuwd. Door pigment-inkt te gebruiken met een speciale formule, levert HP kwalitatieve prints én is het mogelijk om markeerstiften te gebruiken zonder dat de inkt uitloopt.

Mede dankzij deze nieuwe inkt, veel goedkoper is dan toner, bespaart u minstens 50% op uw afdrukkosten ten opzichte van vergelijkbare laserprinters van deze klasse.

Met 1 bus inkt print u tot 9200 pagina’s!

Ook belangrijk om weten is dat inkt geen uitstoot van schadelijke stoffen heeft. De OfficeJet zal dus geen geurhinder verspreiden. Uw energiekosten gaan fors naar beneden aangezien inkt niet verwarmd moet worden, waar toner nog op het papier gebrand dient te worden.

Een waardig alternatief

HP is er met de Officejet Pro X in geslaagd een zeer waardig, zelfs beter alternatief voor laserprinters neer te zetten:

  • Uw printkosten gaan fors naar beneden;
  • U hebt documenten sneller ter beschikking;
  • U verbruikt minder energie en stoot geen schadelijke stoffen uit;
  • De nieuwe inkt is water- en markeerstiftbestendig.

De ‘nadelen’ van voordien zijn in troeven omgezet.

Ervaar zelf de kracht van een HP Officjet Pro X en maak nu een afspraak met onze print specialist! Hij komt u graag de kracht en vele voordelen van de Officejet Pro X laten zien!

Denk anders over inkt.

Verhoog de snelheid en verlaag de kosten voor uw bedrijf, ongeacht hoe groot het is.

HP OfficeJet Pro 6000 serie

Houd uw bedrijf in beweging met snelheden tot 18 ppm en diverse probleemloze functies om eenvoudig afdrukken van professionele kwaliteit te maken.

HP OfficeJet Pro 8600 serie

Dankzij de eenvoudige installatie en hoogste snelheden in hun klasse zijn deze all-in-ones perfect voor kleine of thuiskantoren. De serie met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

HP OfficeJet Pro 200 serie

Ideaal voor een extern kantoor of filiaal. Krachtige beheer- en beveiligingstools om een paar printers of een volledig printerpark eenvoudig te beheren.

HP OfficeJet Pro
X serie

HP PageWide Technology levert snelheden tot 70 pagina’s per minuut en laat werkgroepen goed presteren dankzij proactieve beheertools.

HP OfficeJet Enterprise X serie

De printers uit de X serie zijn snel dankzij oplossingen voor workflow management en HP PageWide Technology en daardoor ideaal voor grootschaliger activiteiten.

HP OfficeJet functies

HP Web Jetadmin

Beheer al uw HP en niet-HP netwerkprinters met één tool.

Multifunctioneel

Printen, kopiëren, scannen, faxen en verbinding met internet maken, direct vanuit uw printer.

HP ePrint

Eenvoudig printen vanaf uw smartphone of tablet.

Beheermogelijkheden

Workflow-oplossingen die naadloos bij uw bestaande IT-infrastructuur aansluiten.

HP pigmentinkt

Superieure kleuren die decennialang mee kunnen zonder te verkleuren of te vlekken, zelfs als er vloeistof overheen gaat of met markeerstiften op geschreven wordt.

ENERGY STAR® gekwalificeerd

Gebruik tot 50% minder energie vergeleken
met een kleurenlaserprinter.