Geen onderdeel van een categorie

Farida Ahidar van Microsoft naar VanRoey.be

By 24 Maart 2016 No Comments

Turnhout / Geel / Mechelen / Brussel, 24 maart 2016

Na een salescarrière van 14 jaar bij Microsoft België, kiest de Mechelse Farida Ahidar voor VanRoey.be. Als Regional Sales Manager zal ze de nieuwe vestiging van VanRoey.be in Mechelen uitbouwen en aansturen.

General Manager Pat Van Roey:
“We kennen Farida al jaren als een ervaren, gedreven en enthousiaste Sales Executive en zijn heel blij dat zij deze kwaliteiten nu zal inzetten voor onze klanten. Verleden jaar opende VanRoey.be haar derde vestiging, in Mechelen. Dat we net voor Mechelen kozen, mag niet verbazen. Het is een regio met een bijzonder sterk economisch weefsel én de perfecte uitvalsbasis om onze groei richting Brussel te ondersteunen. Dat Farida kiest voor Van Roey is de kers op de taart. Farida is bijzonder gedreven, ervaren én als Mechelse kent ze haar regio. De juiste persoon om ons kantoor in Mechelen uit te bouwen en aan te sturen.”

Farida Ahidar VanRoey.beDe afgelopen 14 jaar werkte Farida voor Microsoft.
Ze bekleedde verschillende functies, altijd in sales.

Farida:
“ Als Partner Sales Executive bij Microsoft had ik het geluk met fantastische ICT-bedrijven te mogen samenwerken. Eén ervan was VanRoey.be. Elke keer opnieuw werd ik gecharmeerd door het enthousiasme, de ervaring en vooral de ‘no nonsense’ mentaliteit van het team. De goesting waarmee ze aan de slag gaan is aanstekelijk. Ik heb jarenlang gewerkt voor Microsoft, een topbedrijf met fantastische collega’s, maar het kriebelde om voor een lokale KMO te gaan werken met een mooie track record en een duidelijke groeistrategie. Ik maak een droom waar.”